Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

22 January 2016

Nama Ustaz Yang Tonton Video Lucah Terbongkar

Bhai/DeeDee semua...

Ustaz (hehehe kali ni gua guna perkataan ini) pun manusia biasa gak... Ader nafsu.. Ada hati.. Ader perasaan.... Dan yang pastinya tidak maksum... Hahaha... Tak kisah lah Ustaz tu muda ker tua ker.. Samer jer.... Tak kisah la Ustaz tue miskin ker .. kaya ker.... Atau Ustaz tue ader sorang bini ker atau ader sampai tiga empat bini...

Hahaha...

Tapi nak buat camana... Tunjuk lagak dan samseng punya pasai benda yang dok selama ni orang cover up jaga aib pon boleh gak kantoi... Hahaha... Aper ader hal...

Itu layan pay per view... Kita tau la dier tak pandai Bahasa German.... Kita faham la... Tapi kalu kos pay per view porno tue bukan setakat dua tiga minit tapi lebih lama.. Mau kos dier mahal... Kena pulak dicaj dalam matawang Euro ..., pening kapla takdak duit nak bayaq... 

Hahaha... Nasib la labu....

Tak betui kalu saman la .... Sudah havoc la dalam Internet... Hahaha ... Sori gua tak letak nama kat sini pasai gua wala' ngan Hadi Awang.. Gua ikut contoh dan teladan dier... Hahaha... Ahli PAS kena wala' la bhai.... Hahaha

Hancusa...

5 comments:

  1. Katakanlah kepada orang laki-laki yang beriman: "Hendaklah mereka menahan pandangannya, dan memelihara kemaluannya; yang demikian itu adalah lebih suci bagi mereka, sesungguhnya Allah Maha Mengetahui apa yang mereka perbuat".

    manuisa yang tak ikut perintah Allah akan dapat susah tak kira lu puak mana kalau terlepas didunia ada lagi satu menanti
    puak ustaz ka puak bukan ustaz ka langgar perintah Allah tak sempat betobat tunggulah aqibatnya

    ReplyDelete
  2. kalau ikut senarai nama tu.....ustaz siku dan lutut.........masyaallah

    ReplyDelete
  3. serbang besar, serbang besar, serbang besar...

    pergi sana mesti ada elaun kan? tak dpt diplomatic immunity ke?

    diplomat Malaysia kat London selalu tak byr saman...

    ReplyDelete
  4. depa dok kutuk2 dap, tp mp dap yg tolon byrkan...

    memang tak mengenang budi, ungratefool bollock

    mic chig kata, sbb tak pandai bhs inggris, dia pung buat alasang demam...

    itulah standard mp parti Isle. nak perintah negara, tp tak tau bhs inggris.

    elok lantik dia jadi foreign minister...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja