Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

27 January 2016

Mahathir Mohamed Baru Tersedar

Bhai/DeeDee semua...

Membaca coretan Mahathir Mohamed dalam blog dia menyebabkan gua asyik gelak besar... Betapa mangkuk ayun yang bernama Mahathir Mohamed baru tersdar bahawa negara Malaysia nih paling terkehadapan dalam bab rasuah nih...

Aper dier ingat masa zaman dier jadi PM ... Rasuah semua takder ker.... Poodah la... Mabuk todi betul lar... Masa zaman dier jadi PM la rasuah paling win... Paling kedepan sekali.. Lepas tu yang lain folo jer cara Mahathir Mohamed tu tadbir negara...

Lagi hancusss..

Bab Kehakiman kagi la tak boleh pakai... Semua rasuah sana sini.. Nih sampaikan Peguam Negara yang ader sekarang nih pon lagi macam hampeh... Boleh pulak dier kata takder kesalahan... Mahkamah tak bawak kes lagi... Dier dah umum tak bersalah...

Bodoh ker aper nih... Nak kencing pun agak-agak la... Duit yang frozen kat negara lain dan dalam Malaysia pon boleh release ker senang-senang... Nak bodoh kan macai UMNO dan PAS boleh la.... Orang lain sori aaa..,, sori maniam lar wei..,,

Aper daaa.. Nak kencing bab financial nih agak-agak la...

2 comments:

  1. nak bodohkan macai amanah mat sabun dgn umno bley la...puiii

    ReplyDelete
  2. Bro C++...mcm mana nak bawak ke mahkamah kalau AG tak bawak? SPRM punya jawatan pegawai pendakwaraya ada lagi ke? bukan dah pulangkan kat AG?

    aymy8888

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja