Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

25 January 2016

Ostad Tak Ikut Sunnah

Bhai/DeeDee semua...

Sunnah Rasulullah s.a.w mengkehendaki orang lelaki berjalan dihadapan orang perempuan.... Ini adalah untuk mengelakkan fitnah...

Tapi,

Kalau sunnah yang sebegini simple pon Ostad tak amik pot... Tak payah nak sembang la konon pejuang Islam.. Siap buat novel picisan bertajuk Catatan Seorang Pejuang lagie... Hahaha

Ke memang jenis layan bontot? Hahaha... Pay-Per-View sungguh la... Hahaha




15 comments:

  1. Pejuang taik kucing ulamak konon buat semak kepala adalah.

    ReplyDelete

  2. Yg pay-per-VIEW tue, dah tentu yg tak solat sunat istkharoh tue hahaha!?


    1) Tontontiwi dr PAS, pakai serban besau gerenti buat solat sunat kat dlm bilik siang2 hari huhuhu,,,khusyuuuk 'tegak-LURUS' gua caya lah!

    2) Wakil dr PKR, gua tak pasti dia solat sunat ke idak

    3) Wakil dr DAP tue pon gua kurang pasti gak


    Untung dpt MP yg "BUTA" tentang perbezaan KEEWANGAN-asing dgn buruh warga-ASING..lagi lagi suka khusyuuk "tegak-LURUS" dlm bilik solat sunat berkhalwat ikut sunnah nabi dgn jubah sorban saiz sebakul kahkahkah!


    ReplyDelete
  3. kih kih kih...

    inchik perisik nih...

    tak habis-habis "dengki"nya kat ustaz-ustaz nih...

    awat, hangpa bagi ceramah takdak orang nak salam sampui kat hang ka?

    tu yang angin satu badan kat ustaz-ustaz nih kot?

    ReplyDelete
  4. kalau si perempuan itu tak bagi ustaz tu bawa beras tu bagaimana...??? nak suruh ustaz bergelut rebut beg beras tu ke.......????????????????? memfitnah memang senang, bang.....!!!!

    ReplyDelete
  5. Pay-Per-View sungguh la... Hahaha ayat ni yg buat aku tersedak hahahha

    ReplyDelete
  6. Jgn kamu mengaku beriman sebelum diuji...ustaz ppv

    ReplyDelete
  7. perjuangan menegakkan ajaran islam dalam setiap diri memang susah
    hanya tuan punya tubuh yang yang tau
    apakah masih dalam kedaan haprak banyak melalak
    perasan dah ok ramai puak ni
    tau diri bodo tapi buat do no
    tak mau behijrah selesa jadi jahiliah

    ReplyDelete
  8. Pay & Pray for view

    ReplyDelete
  9. sebagai seorang ustaz, tak salah eksesais kurangkan beban di perut tu..

    aymy8888

    ReplyDelete
  10. ustaz duit. pantang boleh putaq,dia akan putaq.

    ReplyDelete
  11. tontotowi.. wht u aspect from him.... nothing

    thts why he got to pay Rm10 K to guan eng

    wht a shame

    ReplyDelete
  12. Ko penulis bangang
    Dia datang bagi sumbangan, dia tau ke mana hala nak tuju, tu bukan kawasan kebiasaan dia berada
    Kena ikut belakang la bingai
    Ko jenis suka cari masaalah yg sebenarnya bukan masaalah pun budus
    Otak selit celah lubang taik lagi nak buka blog
    Wei tutup la blog kao ni
    Bahasa kiias bahasa bunga la konon
    Serabut

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaun sudah angin satu badan...

      Delete
  13. Kalau nak belajar ugama jangan cari ustaz muda yang gemuk dan buncit. Kalau masa muda dah buncit dah sah kuat tidur dan sangat kuat makan....free!!

    ReplyDelete
  14. klu org melaka kata ...ustaz ni ...ustaz petir handang

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja