Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

08 December 2016

Jangan Mimpilah Ada Penyelamat ...

Bhai/DeeDee semua...

Gua memang kesian sama lu orang... cukup kesian ... terutama kepada yang terlampau percaya akan berlakunya keajaiban ... akan berlakunya satu kejadian yang amat ditunggu-tunggu... akan hadirnya seorang penyelamat... seorang saviour... pada hari Selasa depan....

Hahaha... lu jangan ingat bahawa lu akan diselamatkan... negara ini akan diselamatkan... mimpilah wei..

Dulu masa tengah kuat Reformasi... konon dikatakan kalu naiknya seorang dewa menjadi dewata raya.. maka nasib rakyat akan terbela... tapi yang jadinya dapat dewata raya yang kaki main kuda... sampaikan biler rakyat bagitau nak datang sampaikan pesan... dewata raya boleh hilang pi main kuda kat negrri atas angin.....

Hahaha.... betapa poyonya tindakan dewata raya tu gua lihat... tue pon masih ramai yang percaya.... hahaha... 

La nih nak naik satu lagi dewa diangkat jadi dewata raya.... dewa yang dikatakan suci murni... tulus mulus... zuhud buhud... Hahaha... mimpi la wei dewata raya ni akan buat perubahan... akan jadi penyelamat... hahaha

Tak mampu nya dewata raya ni... last-last nanti lu orang akan kena main gak... hahaha... lu orang tetap akan jadi mangsa... gua berani bet 100 keping Dinar Iraq la wei... (depa kata Dinar Iraq nak RV dalam dua bulan ni... hahaha)

Nasib la korang... selalu kena main dengan dewa dan dewata raya... Itulah suka sangat sembah makhluk... syirik tu wei...

Patutnya lu orang sembah Allah Taala, Tuhan seru sekalian alam... Adoyailah..

Huhuhu... ader paham ka?

Banzai....

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja