Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

22 December 2016

Patut Katok Saja Pemandu Teksi Ni

Bhai/DeeDee semua...

Pemandu teksi ni patut kena katok oleh semua geng pemandu teksi... sebab "walaun" .... opps... "malaun" ini sebenarnya la yang buat orang lagi menyampah nak naik teksi... dan menyebabkan busuk lagi profession pemandu teksi...

Sebenarnya dari dulu lagi yang menjahanamkan industri teksi bukan pihak lain... tetapi geng teksi juga... so jangan lah nak salahkan UBER dan GRABCAR...

Tak percaya ka? Cuba lu naik teksi mana-mana pun... tengok kondisi dalam teksi... bauan rokok cukup kuat... malah ada driver teksi yang tak segan silu isap rokok sambil bawak teksi dalam keadaan teksi pasang aircond...

So... memang patut la orang boikot tak mau guna teksi dah... sebab salah depa sendiri..

Ader paham ka???

Banzai..


No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja