Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

23 December 2016

Patut UITM Pun Kena Tutup Sama La...

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha... lawak sungguh la analogi yang digunapakai oleh Veteran UMNO... Hanya kerana ada seorang dua pelajar yang dituduh terlibat dengan IS... habis satu IPTS disuruh tutup dan dibatalkan lesen operasi...

Kalu gitue apersal tak suruh tutup ja UITM pasai cukup ramai yang telah ditahan sebelum ni dibawah SOSMA atas alasan IS, ISIS dan DAESH .... hahaha... cukup ramai ooi...

Malah bukan setakat pelajar UITM pun ada yang dikatakan terlibat, tapi pensyarah dan kakitangan pun ada tersenarai...

Itulah bodohnya Veteran UMNO... bangang tak bertempat... otak letak kat lutut... main borong jer buat keputusan dan saranan...

Mengapa Veteran UMNO ni tak suruh ja Universiti Lim Kok Wing pun ditutup jer pasai ramai student warga asing dia terlibat dengan jenayah dan pelacuran... Hahahaha

Terbaek sekali kalu dapat tutup jer UMNO tu pasai ramai gak ahli dier terlibat dengan jenayah, kongsi gelap, gengsterisma dan maksiat.... Hahaha... apa lagi... cepat la buat... hahaha

Bodoh melantun-lantun... bertingkek-tingkek...

Ader paham ka???

Banzai...


1 comment:

  1. polis askar pun kena tutup jugak sebab ada jugak
    ada akai ka
    amano suka orang lain pun jadi bodo

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja