Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

18 December 2016

Lebai Belajar Dari Najib Razak ...

Bhai/DeeDee semua...

Itu hari time Najib Razak kata nak saman WSJ... rupanya yang sampai adalah surat pertanyaan dan tuntutan biasa jer... Hahaha... langsung tak ader efek dari segi perundangan...

La nih Lebai kata nak saman Sarawak Report... tapi yang sampai adalah surat tuntutan jer.... Hahaha...

Awat lar Lebai oooi... tak berani nak saman ka? Takkan la dah belajar dengan Najib Razak kot... Hahaha... Lebai... Lebai...

Atau...

Atau Lebai tak tahu macam mana nak proses tuntutan saman... pasai dah takder Hanifa Maidin, Asmuni Awi dan ramai lagi loyar yang otai dalam parti Lebai...

Hanya yang tinggal loyar cikai macam Takoyaki tu ja.... eh silap..... Takoyaki tu jemput-jemput sotong dari Jepun lar... hahaha... sori... sori ... sori aaaa.....

Aper pun... Lebai still "failed" nak saman Sarawak Report.... Hahaha... takkan nak tunggu Jumaat kot... Berapa kali Jumaat daaa.. Najib Razak dah amik hari Selasa... dia dah booking hari Selasa... hahahaha

Lebai... Lebai...

Ader paham ka? Kasi longgar sikit la ikatan kain kat kepala tu.. kasi ader oksigen masuk dalam otak lar wei... hahaha

Banzai...


5 comments:

  1. Hadi dan Lebai Chai nak berpolitik cara matang dan sejahtera. ini lah lawan cara matang beb. Contohnyer...
    keris kontot lawan keris lonjong.
    keris nak basah dengan darah ca ya nun alif lawan keris nak potong pulut.
    saman hari selasa lawan saman bulan depan.
    saman WSJ lawan saman SR.
    bayar bil hospital lawan bayar rasuah 90 juta nak pecah PH.
    Skandal 1MDB lawan berkecuali.
    Marakbar Hadi Wal Lebai Chai...

    ReplyDelete
  2. kalau dah orang pandapig ...tulis ikut halunasi ke... suka sangat kat dap sanggup caci serban. tuduh..kesian malangnya Pan tanpa bukti dan laporan polis...rakyat dah tahu siapa penyokong ke arah kehancuran islam sebenarnya.

    ReplyDelete
  3. walaun dh tadak bhn baca politik. Baca harakah dah tadak lawan umno. baca tranung dah nk jd laman torrent dan movie hackers. terpaksa merempat di alam maya utk terus berjuang. takpa dah ada kad ahli konfem surga.

    ReplyDelete
  4. Tapi bila DAP tak berani saman Datuk Tengku Aziz dan Razali yg secara terangan menuduh dalam DAP ada berlakunya rasuah, org PAN buat bodoh je.. nak wat camana dasar tongkat UMNO/DAP..

    ReplyDelete
  5. Anon 9:31AM... betul la cakap kau! Baru aku perasan. Walaun ni semua dah tak ada sites yg credible yg depa boleh baca! Tu semua komen takdak ummph... Argument yg bodoh jer keluar!😝

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja