Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

24 December 2016

Hahaha... Buat Cerita Sedihlah Pulak

Bhai/DeeDee semua...

Pergh.... ini memang lejen... bab buat cerita sedih memang dier ni "Numero Uno"... Hahaha... Tak tahan gua nak gelak la bhai...

Bukan sekali dier punya ayat cakap pasai nak letak jawatan tu.... dah banyak kali... biler kena tibai jer sana sini... mulalah ayat "saya nak letak jawatan" akan keluar... tak kisah la kena tibai bab apa.... kena tibai dalam parti pon macam tu... tambah lagi kalu kena tibai dalam agenda luar parti..

Bab bawak cerita sedih nih memang paling lejen... huhuhu.....

Yang lawak tue... ramai lah nanti walaun dan malaun yang akan bekap dan up balik dier nier... Hahaha... yer la... itu belum kalu dier nangis... sure lagi ramai yang akan sentap.... Hahahaha...

Lawak la siot.... Hahaha ... mesti lepas ni ramai walaun akan bantai dan tibai gua... hahaha.... takder hal punya.... seperti biasa setiap bulan mesti gua akan solat Jumaat kat Masjid Rusila at least sekali... hahaha..... walaun kalu ramai berani la... kalu seorang mesti kucut tulur.... hahahaha .... lawak... lawak....

Banzai....


Abdul Hadi nyata hasrat letak jawatan oleh kinitv

2 comments:

  1. kita pun tknk kuis dipengaruhi syiah iran yg lagi pekak buta dan tuli dn menolak kebenaran

    ReplyDelete
  2. Letak jawatan dah ker Hadi Awang? Saman SR pon tak lepas lagi wey. Penipu.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja