Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

24 December 2016

Gua Beli Saham FGV ...

Bhai/DeeDee semua...

Kalau gua ada duit banyak... gua akan beli saham FGV sebanyak yang boleh sekurang-kurangnya 60% dari keseluruhan saham FGV...

Sebab apa gua nak beli... sebab once gua dah beli.. gua ada kuasa besar untuk menguasai FGV... dan gua akan panggil satu mesyuarat EGM untuk gua buat satu keputusan penting...

Iaitu... gua nak pecat semua mangkuk ayun yang dok dalam pengurusan dan pentadbiran FGV... kalo boleh ader peluang gua pecat Isa Samad... gua akan pecat dia... kasi halau dier...

Hahaha... lepas tu gua akan restructure FGV dengan lebih baik...

Hahaha... yang penting gua dapat pecat... lepas tu gua akan letak Lebai TITM jaga FGV... hahahahaha... kan Lebai TITM katanya otai ... takkan la Lebai nak menyeleweng... hahaha.. takkan la Lebai pun nak songlap.. takkan la kannnn... hahaha

Ader paham ka???


1 comment:

  1. lobai tak songlap. lobai guno sodoqah amal jariyyah wal taqqiyah syiah wal chai pulusikom wal yuternirrajiim..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja