Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

15 December 2016

Siapa Lagi Nak Up Kan Bapak ...

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha... Siapa lagi la yang nak upkan bapak kalau bukan anak-anak... sudah semestinya pada pandangan anak-anak, bapak dia la yang paling terbaek... Hahaha...

Takper... gua paham tu.. stendet lar...

Cuma satu ja yang gua nak bagitau mamat nih... bapak dier bab mendamaikan dua pihak tu memang "failed".....  dah terbukti banyak kali... malah bapak dier pulak tu kekadang lebih sidednya... hahaha... malah pasai bapak dier la jadinya isu Memali...

Gua ingat lagi masa AdukaTaruna kena pegang dan kena belasah kat Masjid Rusiila dulu tu... Abdul Hadi ni setakat tengok ja... nak suruh anak buah dier "chill" dan "cool" pun tak boleh...

Lagi mau sembang konon Abdul Hadi tu boleh mendamaikan pihak-pihak yang bertelagah di Syria.. Hahaha... mimpilah wei... Diorang kat Syria sana kenai pun tidak ngan Abdul Hadi ni... lagi mau sembang konon boleh mendamaikan...

Hahaha...

Ader paham ka???

Banzai...


2 comments:

  1. dewata selangor dah seranah Pas sebagai parti kelam kabut abad ini. kalau ke syria hadi jadi kucar lanar boh!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja