Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

14 December 2016

Menang Lu Tak Maksum

Bhai/DeeDee semua...

Gua bila baca kenyataan Idris Ahmad tu gua gelak jer... Hahaha... Bab dia suruh jangan percaya media sosial, tapi baik percaya HarakahDaily tu yang tak tahan nak gelak tu... Hahaha... lawak siot...

Bab isu RM 90 juta tu kalo tak betul saman la wei... aper kelas bekap kata semua tu palsu... Samer gak dengan citer Pantai Sentral Park tu... hahaha... saman la wei kalo berani... takkan nak ikut stail Najib Razak kot... tunggu Selasa... sampai kesudah... hahaha

Isu spender putih pun sapu bawah sejadah... lagi mau sembang konon semua tu fitnah... kalo fitnah saman la... aper tak berani saman...

Hahaha... bab balak pun tak berani nak saman ... abis kuat ugut dan tangkap Orang Asal jer... hahaha... lawak siot...

Nih nak bagi tau... kalu la "kami semua" publishkan semua maklumat dan data... mahu malam esok ja ader yang terus jadi zuhud tinggalkan dunia... hahaha... mau ader yang terkencing dalam jubah dan kain pelikat...

Hahaha...

Masa tu... ketayap dan kopiah kemana hilang... hahaha...

Mampuih...

Ader paham ka??

Banzai...



(*** salam 1MDB dari Ho Chi Minh City)

2 comments:

  1. Lu memang pikap la. Gwa dah rasa nak gelak bila geng Lebai dakwa tak maksom. Tapi punch line yang betul ialah Harakah kena baca. Memang suwey punya lawak Deris nih patut jadi juara Maharaja Lebai wooo... Kahkahkah!!

    ReplyDelete
  2. Dia nk ngaku ambik 90juta la tu..lemah sgt iman kamu deris woii

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja