Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

20 December 2016

Tabik Atas Artikel Ini

Bhai/DeeDee semua...

Gua tabik dengan kandungan artikel ini yang dimuat naik di portal MalaysiaKini dan juga di laman web Parti PAS.

Gua setuju dengan kupasan yang dibuat oleh Abdul Hadi... benar ada tangan ajaib disebalik krisis di Syria..

Gua dah banyak kali menulis tentang Syria... dan bagaimana krisis dan konflik ini berlaku... siapa disebaliknya dan bagaimana ianya ditangani... dan seperti biasa ramai yang marah dan benci dengan gua atas artikel yang gua tuliskan  itu...

Tapi takper... 

Kalu free esok atau lusa gua akan publish maklumat terbaru konflik di Syria dari kacamata operatif Agensi...

Apa pun syabas kepada Abdul Hadi Awang..

Salut...


6 comments:

  1. tgn ghaib itu adalah yahudi syiah dn dajjal... tksusah nk faham

    ReplyDelete
  2. pasai apa bial ada ornag yang berjuang menentang
    dalang dalang petualang disana dihalang
    saja nak tanya

    ReplyDelete
  3. tkpayah ko nk buang masa siar teori berbelit hadi dr tranungkite tu.

    umat islam tkminat nk tau teori belit2 yg akhirnya kesalahan dituju pd pejuang islam yg dituduh alat amerika.

    yg umat islam tau ialah syiah sedang membunuh merogol mencincang menyembelih umat islam syria.

    akhirnya hilang simpati dn kemarahan terhadap kekejaman syiah dgn sebb teori bodoh tu.

    akhirnya terasa wajar mereka dibunuh dirogol dan disembelih.

    kau layanlah permainan syiah tu melengah2kn dn membodohkn ulamak sunni yg bodoh sedang umat islam disembelih setiap jam di allepo.

    ini sama cerita dgn perjsnjian damai berpuluh tahun israel palestin... dlm masa berlalu umat palestin terus dibunuh.

    persetankn teori buang masa hadi tu

    ReplyDelete
  4. Tabik ulama giler. Ulama menipu. Jual nama nama orang

    ReplyDelete
  5. Tak payah pergi seminar di Iran kalau setakat nak keluarkan rencana camtu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmmm....mula2 ckp kuis yg antar. lps tu ckp atas jemputan wakil kuis iran lak...ye lah parti tu x maksum...kalau naib pres ckp camtu apa nak buat. lidah rasmi pon parti pon x maksum... tipu sikit xpe sbb mudarat kecil...cai-cai pon boleh la...keh keh... PIS... sabun mana ko sabun

      Delete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja