Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

13 December 2016

Tak Guna Walau Sekupang

Bhai/DeeDee semua...

Lu orang semua kenal ya'amat dengan gua... gua selalu kata... dewa dewata raya semua ni memang tak guna walau sekupang...

Sebab gua ader cukup proof atas aper yang gua cakapkan... Ngarut ja ngabiskan boreh layan dewa dewata raya ni...  tak guna sekupang la...

Marhaen macam itu ja... makan pakai pun semput.. walhal dewa dewata raya semua mewah dengan harta merampok marhaen... itu lagi marhaen dok sembah makhluk dewa dewata raya nih...

Wei... Sembah Allah Taala la wei.. aper hal buat syirik sembah dewa dewata raya... aper lu orang ingat kalu sembah dewa dewata raya ni... ader diorang nak amik pot atas maslahat marhaen? Ader diorang nak dengar? Takdernyer wei... diorang akan dahulukan perut dan bawah perut diorang jer dulu...

Mimpi lah wei... marhaen tetap sempit dan semput... kena kencing berkali-kali dah ni... Adoyailah....

Ader paham ka???

Banzai...

1 comment:

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja