Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 December 2016

Nasib Baik Bukan Lebai

Bhai/DeeDee semua..

Lebuh dah RM6 juta duit cikgu cikgi yang nak pergi tunaikan Umrah kat Mekah... Solosai.... 

Ramai cikgu cikgi terlibat ngan program umrah anjuran Yayasan Bakti Negara Terengganu (YBNT) atas sebab ada surat perkeliling yang dipanjangkan oleh Jabatan Pelajaran Negeri Terengganu (JPNT) .. 

Yang lagi bestnyer... sekarang ni pihak Jabatan Pelajaran Negeri Terengganu (JPNT) boleh pulak lepas tangan tidak mahu sama bertanggungjawab... huhu.. hebat... hebat...

Nasib baik ini semua bukan kerja Lebai... tapi kerja buat budak umur 28 tahun yang punyai kabel kuat dengan UMNO Terengganu... huhuhu... 

err... PAS Terengganu takmo amik "mileage" ker atas kekecohan dan "scam" ni? Takkan lah kot sejak jadi geng ni dah takmo nak tibai UMNO...

Hahaha... kot-kot Lebai pun ada share dalam "scam" nie... huhu

Ader paham ka??




1 comment:

  1. Bro, hang kat agensi mesti tahu... PAS skrg ni mmg berpegang dengan syiah ke sunni ??? sejak Haji Hadi kena hentam kiri kanan lepas balik iran... penyokong2 pas ni dh macam menjadi penyokong syiah la plak... ada info tak bro.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja