Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

31 December 2016

Ini Bukan Tunku Tapi Tungku ...

Bhai/DeeDee semua...

Mamat blur wal bengap nama Tunku Abdul Aziz Tunku Ibrahim ni memang paling kuat halusinasinya... cukup banyak dia ni bawak citer fabrikasi... Hahaha..

Kenapa la bodoh sangat DAP bawak masuk dia ni dalam parti DAP... Kan dah mendapat... hahaha... Padan muka DAP... ingat dapat bawak masuk mangkuk ni dah kira hebat leteww... tapi sekarang ni sudah kena dajai... hahaha

Yer lar nak buat camana... Mangkuk ni pun dah nyanyuk... dan makin kuat dengar suara-suara bisikan kat tepi telinga dier... hahaha... bersurahkan benda yang tak ujud...

Hahaha...

Yang wartawan pun satu bangangnya.. dok layan statement mangkuk ayun yang kuat halusinasinya ni... Huhu... abislar...

Ader paham ka???

Banzai...


2 comments:

  1. Jibby upah Jamal Jamban dan Tungku Dapor jadi clown. Badut tugas lalai dan leka sambil berhibor. Dun take seriously coz after PRU14 they will lost their job. Kesian juga bila ketagih dedak ni.

    ReplyDelete
  2. Hang sendiri pon tak secerdik mana.
    Rugi 2 minit hidup aku kerana singgah kat sini baca kat blog hang.

    Get a life.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja