Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

19 July 2011

Anugerah Ibrahim Ali

Hahahaha..... memang lawak la.... macam mana la UITM boleh bagi peluang Ibrahim Ali (a.k.a KATAK) tue untuk berikan anugerah.... hahaha... atas nama dier plak tue... nampak sangat la UITM nih sebenarnya Universiti Kangkong.... hahaha

Gua tau ramai yang pernah belajar kat UITM... tapi pada gua aaa... UITM punya penghasilan dulu ngan sekarang nih.. ader banyak beza... dulu masa mula-mula okeh la... sekarang... banyak sangat yang hasilnyer samer ader kangkung atau bapok... (banyak sangat jantan bapok kat UITM terutamanya kat kampus Shah Alam tue)...

Anugerah Ibrahim Ali tue gua rasa aaaaa.... paling sesuai dibagi kat jantan-jantan lembut (bapok @ pondan) yang bersepah kat UITM sekarang nih... itu jer level yang layak bagi kriteria anugerah Ibrahim Ali nih.... sebab yang nak kasi anugerah pon terkenal pondan dan bapok... cuma setakat berani bercakap jer... buat takder brani... takder telor.... so... memang sesuai la anugerah nih diberikan kepada pelajar pondan @ bapok.... hahahaha

Makin hari UITM makin banyak mengarut... hahaha... nampak sangat la UITM nih ditadbir oleh segala kangkong... start dari yang atas sampailah kepada yang bawah... hahahaha... kangkong memang la akan kawan ngan kangkong jugak.... hahaha... samer gak... bapok mesti akan kawan ngan bapok gak... hahahaha

Anugerah Ibrahim Ali nih... memang sangat seswai untuk para pelajar bapok @ pondan UITM..... hahahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja