Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

04 July 2011

Gua Bukan Silap

Bhai... Biler gua kata ader orang dah lari dari Malaysia... ader orang dah ilang dari Malaysia.... ader orang dah cikening out .... pasai 9 Julai 2011 nih... gua tak bermaksud tentang Tuan Guru Hj Nik Abdul Aziz..... gua tak maksudkan dier...

Sori la kalu ramai yang salah sangka konon gua maksudkan TGNA telah lari dari Malaysia... telah ilang dari Malaysia.... telah cikening out.... sori la... lu orang salah maklumat...

Gua bukan silap biler kater ader orang sudah lari dari Malaysia... sudah ilang dari Malaysia... sudah cikening out..... tapi gua maksudkan orang lain... satu orang yang dah beberapa kali buat perangai samer.....

Biler ader event jer nak jumpa pihak bangsawan.... mamat nih sure dah lari... sama ader dier lari sendiri... atau orang ajak dier lari... atau orang suruh dier lari... semuanya pasai lari... hahaha..... hahaha...

Mamat nih memang skema... muka skema... macam bagoosh... tapi sebenarnya hamsap.... tarka boleh pakai.... cakap macam bagoosh.... perasan yang orang masih respek samer dier... perasan yang semua cakap dier orang percaya.... sedangkan semua orang tau.. yang mamat nih telor dier dah kena genggam.. dah kena ramas.. dah kena pegang.... hahaha....

Mamat nih perasan yang dier hebat... dier berkuasa... orang respek.... tapi ... mamat nih sebenarnya tenggelam dengan perasaan hebat dier... tenggelam dengan sorak laung dari orang-orang di keliling dier... mamat nih sebenarnya takder aper... kosong ... nil... yilleks.....

Mamat nih masuk TV cakap itu ini... cakap yang berdegar-degar... rasmi sana sini... macam la orang respek kat dier... dah lama dah orang ilang respek samer mamat nih dan kaum kerabat dier... malah semua sedara mara dier pon orang tak respek... kawan dan rakan taulan samer level macam mamat nih pon orang semua dah tak respek..... majoriti orang tak respek sama ini mamat....

Tapi ... mamat nih masih perasan yang dier best.. dier hebat.. cakap dier semua orang terima... cakap dier semua orang ikut.. cakap dier semua orang akan laksanakan.... hahaha.... podah la... tarak sapa pon respek sama lu mamat ooi... hahaha...

Inih lu ilang lagi... mana pergi.... dengar citer ader event kat luar negara.... hahaha.... siap mintak orang lain sampaikan pesan kat semua orang bahawa mamat nih tau aper yang berlaku... mamat nih amik perhatian.. mamat nih cakna (bahasa orang pantai timur).... tapi semua orang tau yang mamat nih kencing jer... mamat nih sebenarnya tak tau aper... mamat nib sebenarnya sudah selalu kena kelentong.... kena kencing.... hahaha.....

Aper la nasib lu.... sampai biler-biler pon keturunan lu mamat ooi... gua dan keluarga tarak respek... bukan gua sajer... ramai lagiu yang tarak respek sama lu... hahaha.... nasib la lu.... perasan macam bagoosh.... hahaha...

Podah la..

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja