Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

08 July 2011

Yabedabedu

Yabedabedu.... hahaha... mesti best kalu geng-geng perompak yang biasa cover bank, kedai emas, kedai pajak dan kedai 7 Eleven untuk mengambil peluang nih.... peluang aper... hahaha... peluang melakukan rompakan besar-besaran secara sistematik diseluruh Malaysia...

Pasai aper lak ini boleh jadi peluang terbaik untuk golongan perompak nih.....

Sebab... 9 Julai nih.. (esok)... banyak polis dah takder kerja lain... dok kejar dan tangkap orang yang pakai baju BERSIH 2.0 dan baju kuning... jadi... sure depa dah takder masa dan cukup anggota nak buat kawalan keselamatan kat bank, kedai emas, kedai pajak dan kedai 7 Eleven ... hahaha...

Jadi senang la skit geng perompak nih nak buat kerja... hahahaha... polis tarak.... hahaha

Ini macam kalu... memang la yabedabedu bagi golongan perompak.... hahaha... gua rasa aaa.. golongan perogol bersiri pon boleh guna masa ini... sebab polis tak sempat nak cover semua area.... hahaha..... depa lagi pentingkan nak tangkap rakyat yang berdemo ... depa lebih suka kerja jadi balachi UMNO/BN... hahaha...

So... lepas nih... 9 Julai nih... mesti best kalu nak buat jenayah.. pasai polis dah takder... polis dok layan citer politik la pulak... hahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja