Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

07 July 2011

Haram Seharamnya

Macam siot jer.... semalam masa gua berurusan ke Kuala Terengganu... jalan nak pergi tue clear jer.. cuma yang kat sebelah kanan gua ... yang jalan nak menghala ke Kuantan @ Kuala Lumpur ader terpacak beberapa sekatan polis....

Gua dah agak dah... benda macam siot nih Polis tetap akan buat punya... walaupun kononnya PM akur ngan saranan untuk benarkan BERSIH 2.0 buat perhimpunan di dalam Stadium... walau aper pon persetujuannya... BERSIH 2.0 tetap diklasifikasikan sebagai perhimpunan haram... walaupun khabarnya pihak bangsawan benarkan buat perhimpunan..... semua cakap macam siot jer... tarak boleh pakai...

Wei... 9 Julai 2011... tetap jugak dilarang lu orang sumer pakai baju kuning... salah.. boleh ditangkap... semalam masa gua lalu depan roadblock polis.... gua nampak kat tangan depa ader semacam senarai nombor plet kereta... banyak ooo.. berkeping-keping helaian kertas A4 yang ader listing nombor plet kereta... macam depa dah saspek kereta mana adalah penyokong kuat BERSIH 2.0..

Aper-aper pon.. pada gua.. gua nak mintak sangat la kepada semua yang mungkin tak dapat nak pegi ke KL untuk sertai perhimpunan aman BERSIH 2.0 nih... tolong sangat aaa... tolong la pakai baju atau aper-aper yang berwarna kuning pada 9 Julai 2011 nih... tolong aaa... walaupun lu orang lepak kat rumah lu orang... tolong aaa pakai baju kuning nih... bagi skit support.... paling best skali kalu lu orang sumer ader akaun fesbuk... sila capture gambar korang berbaju kuning (dari pandangan belakang pon takper) dan upload kedalam wall fesbuk korang...

Tolong aaa... kasi skit support... tolong aaa.. kasi bagi satu kejutan 1Malaysia... guna warna kuning.... tolong aaa....... kita jadikan hari tersebut pesta warna kuning... baru diorang sumer ader akai...

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja