Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

11 July 2011

Cari Nahas

Hahaha... Najib Razak nih sebenarnya adalah pelawak (comedian)... hahaha... sebab aper gua kata dier pelawak... hahaha... sebab dier ader suruh majoriti senyap supaya tunjukkan response depa kat dalam siber untuk tolak BERSIH 2.0

Alih-alih... sebenarnya Najib Razak suruh semua majoriti senyap supaya bantai dier dengan ramai-ramai sokong page "100,000 People Request Najib Tun Razak Resignation" .....

Hahaha... yang best tue... majoriti senyap yang like page kat Facebook tue semakin ramai... pada kadar 1000 likes setiap 1 jam... Ini baru kena... hahaha... cari nahas betul la Najib Razak nih.... Maybe boleh tukar nama jadi Najib Nazak.... hahaha

Aper yang gua pasti... kalu macam nie lah momentumnyer... dalam masa kurang dari 10 hari.. sure page nih akan dapat sambutan 1 juta like kot.. kalu la jadi cecah 1 juta.... mampuih kering la Najib Razak.... 1 juta nih kalu kiter terjemahkan atas kertas undi nanti... maybe boleh jadi sekurang-kurangnya 500 ribu yang akan undi Pakatan Rakyat.....

Ini baru sentimen dan momentum BERSIH 2.0... hehehe... yang BERSIH 3.0 plak... tak tau la camana Najib Razak nak handle.... takkan nak block Facebook dan Twitter kot... hahaha.... malu la wei... hahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja