Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

27 July 2011

BN Akan Menang Kalau ...

Hahahaha.... bhai... lu nak tau dak...... BN akan menang kalau.... kalau Najib Razak letak jawatan dan Muhyiddin Yassin naik jadi PM.... Dulu masa 2004 .. masa BN menang besar dalam PRU11 ... masa tue Pak Lah dapat naik jadi PM .... lepas Mahathir letak jawatan.... semua orangi ingat Pak Lah memang seorang Mr Clean....

Rupanya.... dier memang Mr Clean... semua dier lepas tangaan... takder satu pon terkantoi atas nama dier... semua kena atas nama orang lain.. kan bijak tue...

La nih... dalam keadaan senario yang cukup perit untuk BN menang dalam PRU13.. gua nampak... kalu Najib Razak letak jawatan dan kasik jawatan tue kat Muhyiddin Yassin... memang la BN akan selamat...

Orang akan amik masa nak cari masalah atau salahlaku yang Muhyiddin Yassin nih ader... so ... dalam masa tue.. sentimen akan berubah.... jadi BN akan menang kalau Muhyiddin Yassin naik jadi PM lak....

Persoalannya sekarang ini... ader kah Najib akan berani amik keputusan untuk letak jawatan nih... dan ader kah Media Perdana mampu untuk membuat projeksi terhadap imej Muhyiddion Yassin... Yang pasti... gua sudah bersedia dengan segala dokumen dan fakta... khas kalu Muhyiddin Yassin naik jadi PM....

1 comment:

  1. salam,
    TAK MUNGKIN najib akan letak jawatan la bro..impossible..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja