Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 July 2011

Draf Teks Yang Gua Memang Jangka

Hahaha... gua dah agak dah... sahih seperti mana info yang gua dapat.... draf teks yang dah lebih seminggu dibuat kini dah dipaparkan dalam semua media.... bermula dari BERNAMA... hahaha.... teks yang sebenarnya menunjukkan sesuatu...

Sesuatu aper... sesuatu yang memberikan makna bahawa pihak tertentu telah diberikan lesen besar untuk menangani BERSIH 2.0 dengan apa cara pun... bahawasanya... pihak atasan tak suka rakyat berarak-arak dijalan raya untuk menghantar memorandum..... bahawasanya pihak atasan tak suka rakyat ikut idea pro-demokrasi di luar negara...

Ini yang dapat gua tafsirkan daripada teks yang dapat dibaca di BERNAMA (Khas)

Aper-aper pon... draf ini dah dibuat lama dah.... dan seperti mana yang gua dimaklumkan... ader orang telahpon takder kat dalam Malaysia... sudah pergi ke luar negara.... hahaha.... cikening out la... hahaha

So.... jangan terkejut lepas nih kiter tengok ramai yang akan masuk kedalam tahanan... atau dibelasah kerana memakai baju kuning...... bak kata pepatah... janganlah berharap seperti pungguk rindukan bulan.... tak kesampaiannyer.... orang yang kiter berharap berpihak kepada kiter (rakyat) mana ader keberanian... semua telur sudah dipegang.... digenggam.... dimiliki....

Kesimpulannyer.... podah jer la...

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja