Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

22 July 2011

CCTV Tiada Timestamp Tarikh Dan Masa

Hahaha.... satu lawak la... macam mana la CCTV boleh buat rakaman tanpa ader timestamp tarikh dan masa... hahahaha... ini mana punya cap ayam CCTV nih.... memang memalukan la...

Kalu nak tipu orang ramai yang kata ini datang dari CCTV pon buat la secara professional... hahaha... ini nampak macam lakonan jer... CCTV Video Seks terbitan Dato T pon ader time stamp tarikh dan masa.....

Polis Malaysia nih memang pandai la buat lawak... hahaha..... ini CCTV mesti memang cap ayam punya... sebab biasanya CCTV brand dari Taiwan atau China semua ader letak timestamp tarikh dan masa.....

Hahahaha... Tengok kat presentation yang PDRM buat semalam.... hahaha... lawak.. lawak... Minaq-Jinggo pon boleh gak terpedaya (fotographer ternama nih... hahaha)... hahahaha.... aper citer nih.... tak pro lagi ker bhai.... hahahaha

3 comments:

  1. masa kes tbh cctv ada masalah,
    masa kes arwah sarbaini pun cctv ada masalah..
    kalau tak de kes tak de pula masalah..pelik ye...

    ReplyDelete
  2. Bhai Agas...

    Standet la kali nih ader plak CCTV ..... hehehe.... eh.. camana plak boleh kenal orang kat dalam CCTV nih.. dulu masa kes arwahnya Sharlinie... CCTV tabley nak jalan dan tengok dengan jelas....

    ReplyDelete
  3. CCTV tuh ada timestamp...tgk kt belah bawah plg kanan..try tgk video lain leh nampak ada timestamp..tp tak clear sangat2.....

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja