Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

18 July 2011

Belum Surrender

Hahaha.... lu ingat geng-geng kitorang nih dah nak cha aliff but ker ..... hahahaha... sori la bhai... perang belum abis lagie.... sori... gua belum surrender .... belum nak Surrinder Singh lagie... hahaha...

Kalu ikut aper yang gua boleh baca dan tafsir..... aper yang Najib Razak perlu buat sekarang nih adalah dengan membeli mana-mana blogger..... Blogger yang tulis blog kerana duit macam Kickdefella dan Rocky Bru tue memang la senang nak kena beli..... Blogger cap ayam macam Parpukari dan PapaGomo tue lagi la senang..... hahaha...

Yang ini... gua ader jangkakan Najib Razak sedang berusaha nak perbaiki imej dier dengan cara membeli secara senyap beberapa blogger ternama.... gua amat harap la mana-mana blogger tue jangan la sanggap sangat... nak survive pon tengok la kiri kanan mana datang sumber tue... halal ker haram....

Kickdefella, Rocky Bru, Parpukari, PapaGomo dan ramai lagie tue bukan jenis kira halal haram punya... janji boleh masyuk..... kalu tak masyuk... sori la.... hahaha... depa nih jenis spesis blogger miskin.... hahaha.... sengkek nak mampus... pasai tue la rembat jer imbuhan.... hahaha

So.... sebelum lu orang nak berpaling tadah tue... tengok dulu susur galur semua orang yang dah berpaling tadah..... kat mana diorang tue.... kalu pi mana-mana pon kena makan sumpah semua orang jer..... hahahaha.... ader sen masyuk pon hati tarak senang... muka jadi malu... hahaha... lain la macam dua blogger tue (Rocky Bru dan Kickdefella).... depa mana ader air muka lagi.... hahahaha....

Berbalik pada point asal gua.... nak makan pon... jangan makan dari sumber haram..... hahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja