Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

15 July 2011

Esok Yang Terang

Hahaha.... esok gua rasa aaaa.. akan terang benderang 1Malaysia nih.... hahaha... pasai aper... pasai esok Sabtu... hari cuti... hari dimana gua biasanyer bawak anak-anak dan bini gua pi jejalan... hahaha... sajer jer... nak release tensen..... Jadi... sempena esok hari Sabtu.... gua rasa aaaa... aderlah lebih afdal (bukan Shapie Afdal aaa) gua sekeluarga pakai baju warna sedondon.... hahahah

Warna pilihan gua untuk Sabtu esok adalah kuning.... hahaha.... Gua ader t-shirt kuning PROSTAR (Kementerian Kesihatan punya projek), Wife gua ader baju muslimah yang lengannya berwarna kuning.... Anak-anak gua ader t-shirt hari keluarga dua tahun lepas yang warna kuning.... hahahaha... Jadi memang best la kalu kitorang jalan sekali esok pakai baju yang ader warna kuning... hahahaha...

So.... gua nak tengok berapa ramai orang pakai baju yang ader kaler kuning kat pasaraya yang gua selalu lepak hari Sabtu... hahaha.... so... kalu ramai yang pakai... sure esok jadi terang....

Semalam... masa program jamuan bulanan kat kawasan kejiranan gua... ramai member yang hadir pakai baju warna kuning... ader sorang jer yang pakai baju warna merah (cuma takder logo Patriot jer la).... kesian dier kena gelak... hahaha....

Aper-aper pon... kiter tengok esok aaa... hahaha.. harapnyer esok yang terang dengan warna kuning disana sini.... hahaha...

Oh yer... dengar citer... masa Najib Razak melawat Queen Elizabeth semalam... Queen pakai baju warna kuning.... hahahaha... kantoi Najib.... kat dalam negara pon kena... kat luar negara pon kena..... hahaha...

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja