Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

14 July 2011

Sori Bhai, Gua Sudah Kena Beli

Sori la bhai...... Gua sudah kena beli ......

Hahaha.... macam cilanat aaa kalu lu dapat dengar ayat camnie biler berborak sesamer members blogger... hahaha... memang macam cilanat... hahaha.... Tapi itulah hakikat yang gua terpaksa telan.... hahaha...

Saper blogger yang sudah kena beli tue..... siapa yang beli... berapa juta dier kena beli.... ader tawaran perpindahan ker..... kontrak berapa tahun.... hahaha..

Sori la bhai..... sebenarnya gualah blogger yang dah kena beli tue bhai.... berapa juta gua dah kena beli.... mmmm.... maybe dalam tiga empat puluh juta Rupiah kot... hahaha.. sori... takder tawaran perpindahan ..... kontrak plak... kena perbaharui setahun sekali... hahaha... aper da....

Err... gua kena beli ngan saper aaa.... hahahaha..... gua dah kena beli ngan satu kompeni IT la bhai... gua dah tak kerja kat tempat yang dulu tue..... dah tinggal dah kerja kat kompeni Minyak dan Gas tue...

Asas pembelian gua.... hahaha... sebab gua aktif dalam BERSIH 2.0, Pakatan Rakyat dan Blogging..... hahahaha...... sebab itu la gua kena beli.... hahaha.... dan dengan sebab itulah jugak.... gua nak kasi tau... bahawa gua beli baju BERSIH 2.0 pakai duit gua sendiri... gua pi KL itu hari pakai duit gua sendiri... gua lepak hotel pon pakai duit gua sendiri..... duit makan dan minum gua serta logistik semua gua pakai duit gua sendiri....

Jadi.... kepada blogger-blogger Pro UMNO/BN ... tolong aaaa... jangan la malukan diri lu orang untuk tuduh gua dibayar untuk sertai BERSIH 2.0.... gua tak macam lu orang blogger pro UMNO/BN yang selalu sengkek dan miskin serta selalu mintak sedekah orang lain untuk kerja buat lu orang.....

Lu orang boleh la..... lu orang blogger Pro UMNO/BN memang muka tak malu... muka mintak sedekah jer... muka sengkek.... muka takder sen.... hahahaha.....

Gua dah sememang kaya... dan dengan kekayaan yang gua ader tue la gua gunakan untuk tibai UMNO/BN.... even duit bayar broadband gua pon gua bayar siap setahun terus.... hahahaha... (dengan berlagaknyer gua menghina lu orang blogger UMNO/BN sumer.... hahaha)

So.... kepada Menteri/Timbalan Menteri dan sebagainya yang tuduh gua sebagai blogger buat kerja bantai UMNO/BN nih sebab dibayar.... gua nak kasitau lu orang sumer.... woi pundek... gaji lu orang pon gua yang bayar la woi..... lagi mau bikin kecoh......

Kesimpulannyer..... gua memang kaya... tak la macam Menteri/Timbalan Menteri dan blogger-blogger UMNO/BN yang memang sah sengkek nak mampus.... harap ader duit dibayar kat depa baru nak buat kerja..... terutama skali blogger Kickdefella yang memang harapkan duit orang lain taja dier baru la dier boleh idup untuk tulis blog..... hahaha.... cap ayam punya blogger....

Hahaha.......

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja