Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

11 June 2012

967

Hahaha... mesti lu orang tertanya aper bendanyer 967 tue... hahaha.. aper signifikan dier.. hahaha.. kalu 786 mesti lu orang dah tau.. itu mamak punya identiti... Bacaan Basmallah sebanyak 786 kali... hahaha

Ini 967 ... aper citer sebenarnyer aaa... hahaha

Relax... hahaha.. kalu lu nak tau.. 967 tue aper... gua kasik tau sama lu aaaa.... itu aderlah bilangan gas pemedih mata yang telah dihadiahkan kepada rakyat jelata oleh UMNO/BN yang disokong kuat oleh para FREELOADER... pada masa BERSIH 3.0

UMNO/BN telah mengarahkan PDRM untuk membelasah dan membantai rakyat yang mahu kan satu pilihanraya yang bersih dan adil.... jadi PDRM pon gunakanlah gas pemedih mata....

Bukan sikit anak bhai bilangannyer... dah dekat nak cecah 1000 unit tue... pergh... macam pesta la anjing-anjing tue menyerang ....

Opps... bukan anjing.... sori.. sebab anjing aderlah binatang yang sentiasa berzikir kepada Allah Taala....  sori.... gua takmo guna analogi anjing atau babi... tapi... gua nak gunakan analogi "Pengganas Berlesen" .....

967 bijik gas pemedih mata tue dibahagikan kepada dua ...

  • 909 unit "shell tear smoke"
  • 58 unit "grenade tear smoke"
Pergh... patut lar dulu gua pelik gak... macam mana tear smoke boleh ader kat satu kawasan tue sedangkan takder saper yang tembak... rupanyer ader "pengganas berlesen" jenis yang menyamar peserta BERSIH 3.0 yang membaling "grenade tear smoke" nih....

Cilakak bangsat tujuh keturunan gua maki dan sumpah diorang "pengganas berlesen" nih... bagero betul lar...

Ini semua pasai mau jaga kepentingan UMNO/BN dan FREELOADER .... bangsat betul lar UMNO/BN dan FREELOADER nih...

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja