Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

20 June 2012

Hek Eleh...

Hek Eleh... punya la cepat PDRM bertindak... hahaha.. sampaikan siasat habis semua... komputer dan henpon pon kena rembat dek PDRM pasai nak siasat isu twitter... hahaha.... semua pasai isu RM520 ribu tue... hahaha...

Lawak.... lawak la PDRM nih...

Aper pasal lar siasat macam nih teruk sangat... hahaha... nak cari bahan bukti ker.... hahaha... aper kata siasat macam mana ader orang tue dapat duit RM520 ribu untuk bayar .... dari masa duit tue datang... kalu dari urusan bisnes... aper nama bisnes tue.. aper nama syarikat tue...

Dah tau nama syarikat... siasat pulak aper urusan perniagaan syarikat tue..... kalu berkaitan dengan tender dan kontrak serta balak... siasat la camana boleh dapat tender, kontrak atau balak.... guna lobi ker.... gua rasuah ker... atau guna surat kuning... hahahaha

Lawak la PDRM nih.... lagi banyak tindakan PDRM lagi lawak orang akan gelakkan PDRM...

Macam citer anggota pengganas PDRM yang belasah orang awam pada BERSIH 3.0 ... biler orang awam buat laporan polis... yang kena siasat teruk-teruk bukannyer yang tertuduh... tapi orang yang buat laporan yang kena..... nampak sangat la PDRM nih makin bodo dan bangang...

Pasai tue la orang awam hari nih maner ader respek sama PDRM... diorang labelkan PDRM tue samer macam LEMBU jer... hahahaha

1 comment:

  1. ermmmm lembu tu ok gak.... banyak gak guna dari kulit sampai ke najis nya....

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja