Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

14 June 2012

Bertaubatlah Muhyiddin Yassin Ooi...

Bhai... lu tolong aaaa... tolong nasihatkan Muhyiddin Yassin.... mintak dier bertaubat... Tolong aaa... Bertaubatlah Muhyiddin Yassin ooi...

Cukup-cukuplah menambahkan dosa lu yang sedia ader...

Nampak sangat lu nih spesis bangang nak mampus..... Mmmmm... susah aaaa kalu dapat Menteri yang bangang macam nih... mesti yang undi dier itu hari sampai dier jadi menteri pon jugak dari spesis bangang... err... dier diundi oleh orang Johor aaa... hahaha.... mesti orang Johor dari spesis UMNO surely bangang nak mampus gak... hahaha

Nih dier kuar statement menghina..... baca sini

"(RM) 43 bilion itu datang dari mana? Orang kata dulu ada tongkat sakti, 'kun faya kun'. Dia ada tongkat sakti ke tuan-tuan? Ada lampu ajaib ke tuan-tuan?"
  1. Menghina Nabi Musa Alaihissalam.... sebab dalam dunia nih.. cuma Nabi Musa A.S jer yang ader tongkat sakti... tongkat mukjizat... even orang kafir/kufar Yahudi dan Nasrani pon percaya kepada tongkat mukjizat Nabi Musa.... mungkin Muhyiddin Yassin nih tak percaya kot kat tongkat ajaib/mukjizat Nabi Musa A.S nih... gua rasa aaa dier tarak percaya la...
  2. Menghina Allah Taala .... sebab perkataan "Kun Faya Kun" tue hanya diperturunkan oleh Allah Taala melalui Jibrail A.S kepada Nabi Muhammad S.A.W dalam surah Ya'asin pada ayat 77 hingga 83.... err... Surah Ya'asin ader 83 ayat aaa.... Hanya Allah Taala jer yang berhak menggunakan perkataan ini.... Dan Muhyiddin Yassin tak berhak untuk menghina dan mempersendakan perkataan ini yang mana sekaligus menghina Allah Taala, Tuhan Rabbul Jalil...
So.... pergi bertaubat la yer Muhyiddin Yassin kalu tak surely jadi bahan bakar api neraka jer... jangan ingat lu hebat aaa....

2 comments:

  1. BILA LEMBU JADI MENTERI PAKAI TERJAH SAJA APA PUN TAK INGATDSA PAHALA BELAKANG KIRA MPU BODEK DULU HAHAHA! SAPA LA PI LANTIK MALAUN MACAM NI JADI TPM ? TERUK TERUK MALAYSIA LINGKOP LA KALU INI MACAM ! ABU SAJA JAWAPANNYA !

    ReplyDelete
  2. lu silap bro, muhyidin yassin boleh guna "Kun Fayakun" sebab nama dia ada Yassin... hahahaha

    Orang lain yang takda nama Yassin tak boleh guna... ini gua baca dalam kitab Lord Reid bro.... hahahaha,,,

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja