Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

15 June 2012

Ops Dedah

Bhai.... Nih satu perjanjian dari gua... Gua akan amik banyak gambar kesusahan rakyat marhaen bagi negeri-negeri yang pemimpin dier mempamerkan kekayaan luar biasa... Konon berjiwa rakyat lah... Macam siot jer...

Dan operasi nih gua akan beri nama "Ops Dedah" .....

Kepada mana-mana blogger yang nak join samer... Semua dialu-alukan...

Mari kiter tunjukkan kat umum betapa celakanyer rakyat dapat pemimpin yang dibangga-banggakan sebagai berjiwa rakyat...

Rakyat miskin hina nak makan pun susah... Pemimpin kaya giler sampaikan asik kuar masuk kelab malam jer kerjanyer...

Buang masa jer ader pemimpin macam nih.... Berjiwa rakyat la konon... Cheit......

1 comment:

  1. SUNGGUH RAKYAT TAK KENANG BUDI JASA ,MATAPUN TUTUP ATAS KESUSAHAN & KEPAYAHAN ORANG TAK PAPA KEDANA DI MALAYSA ;)

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja