Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

26 June 2012

ParpuKari Bodek Syed Mokhtar?

Hahahaha.... lawak la.... memang lawak... nampak sangat lar ParpuKari nak bodek Syed Mokhtar... hahaha.. sampai banyak betul ayat-ayat cinta dier kuar untuk mencover Syed Mokhtar Bukhari....

Wei ParpuKari... orang ramai tau lar saper sebenarnya Syed Mokhtar Bukhari tue... kitorang sumer tau citer sejarah dier.. latar belakang dier... camana dier dulu bisnes "pelari beras" ... hahaha...

Awat.. tak cukup ka ader orang UMNO besar punya sponsor lu bulan-bulan puluh ribu tue... takkan nak bodek Syed Mokhtar kot... nak mintak tambah dana ker... hahaha...

Satu mender gua nak kasi tau lu ParpuKari oooi.... Syed Mokhtar tue skarang kononnyer philanthropist pasai nak cover sejarah silam dier lar... hahaha... kalu lu nak tau citer.. cer tanya dier sendiri... mapuh kerah dier takkan citer samer lu... hahahaa

2 comments:

  1. ANJING GEMUK YANG MENCARI TULANG DAA !

    ReplyDelete
  2. Aku rasa Syed mokthar lebih bagus daripada mangkuk hayun macam kau - wan langkawi - sori aku takdak google account

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja