Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

11 June 2012

Makan Tanggung

Hahahaha..... Lagi banyak yang gua baca sana sini statement tentang "Makan Tanggung" nih... semakin besar gelak gua... hahahaha... tarak tahan oooi... lawak dier mengalahkan lawak JOZAN ataupun SEPAH.... hahaha...

Kalu di"compile"kan jadi bahan untuk masuk Maharaja Lawak Mega.... mesti tiptop dapat menang punya... hahahaha....

Makan Tanggung bhai... makan tanggung.... hahaha... lagi ramai yang sponsor.. lagi ramai yang sokong... lagi best la .... senang skit makan tanggung...

Sebab itu lar.... ramai pompuan murahan yang sanggup jadi simpanan .... semua sebab "makan tanggung" .... hahahaha....

Teruskanlah membodoh dan membangangkan orang lain .... teruskanlah... kalu tidak nanti... susahlah mau makan tanggung... Hahahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja