Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

10 June 2012

Gua Sedih, Gua Menangis

Gua sedih, gua menangis biler ramai orang datang pi rumah gua untuk bagi sokongan dan sumbangan bagi meneruskan hidup gua....

Terima kasih semua... Pasai korang sumer gua dapat kumpulkan sen untuk membiayai cara hidup sosial gua...

Gua cukup sedih... Gua menangis nih... Kali la lu orang sumer tarak sponsor gua punya cara hidup.... Camana anak gua nak dapat lepak kat Prince Hotel & Residence kat Jalan Raja Chulan baru-baru nih... Boleh la anak gua bawak awek dier menginap samer kat sirue..

Lu orang tau la... Kos menginap kat Hotel Prince & Residence tue semalam paling cikai pon dah cecah RM700++ .... Jadi kalu sumbangan lu orang suner yang sokong gua nih... Camana anak gua nak lepak situe...

Gua bukannyer ader kerja pon....

Gua cukup sedih dan menangis nih.... Hidup gua... Hidup gua....

4 comments:

  1. Lu nak mintak tambah brapa lagi bro..., gua tarak hal... demi lu gua sanggup berkorban harta benda anak bini sekalipun, asalkan anak bini lu bahagia...

    Apa ada hal... mata pencarian gua selama ni pun kena tax pelbagai memang untuk bela lu pun...

    Yang nak mampus pun gua dan kawan2 gua yang 28 juta orang nih... asalkan lu tak mampus sudah laaa....

    opppsss.. gua bermetafora la pulak.... cissss....!!!!

    ReplyDelete
  2. Bhai ISA...

    Hahaha... tak cukup sekupang jer... hahaha.... err.. kiter semua bermetafora ker...

    Bhai Mohamad Adel...

    Hahaha....gua memang jeles... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja