Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

13 June 2012

Botol Pun UMNO/BN Takut?

Hahahaha.... lawak la... dengan botol pun UMNO/BN takut? .... hahaha... memang lawak... Ini citer pasai botol ker atau citer pasai Keling Botol (alamak... gua bukan rasis tak bertempat aaa ... sori) ... hahaha

Punya lar takut sampaikan botol air mineral dan garam pon UMNO/BN takut.. sure lepas nih botol dan garam akan di ISA kan... akan dibanned... akan diharamkan... hahaha... Gua nak tunggu jer Rais Yatim bangang tue kuarkan statement bangang dier berkenaan botol air mineral dan garam...

Nazri Aziz tue memang dah sedia bangang... dah tabley nak tolong sangat dah.... hahaha...

Aper la... takkan takder sekor pon dalam UMNO/BN yang jenis ader otak boleh pakai aaaa... takkan semua bangang.... ini mesti pasai banyak sedut lendir nih... sampaikan jenis ustazah pon statement banyaknyer macam bangang... hahaha...

Gua rasa aaa.. orang UMNO/BN mesti sudah kena satu penyakit... penyakit lembu giler... MADCOW ... hahaha.. pasai tue la asik kuarkan statement tahap bangang nak mampus nih... hahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja