Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

07 June 2012

Insuran Kesihatan

Kementerian Kesihatan nampaknyer mau jugak nak implement Insuran Kesihatan.... hahaha... bukan pasai aper... bukan pasai kos mengendalikan perubatan untuk warga Malaysia meningkat tinggi... tapi pasai kos yang takder kena mengena dengan kos perubatan rakyat Malaysia...

Contohnyer... hahaha... tentang kos yang "kononnya" dibayar oleh Kementerian Kesihatan kepada Kementerian Pengangkutan (JPJ) bagi kos membida nombor plet WWW 15 pada harga RM24,200 .... hehehehe

Aper pon.... hahaha.... Cukup penting lar biler beli keter baru untuk Menteri...kena la pakai nombor chanteq punya... walhal... boleh jer pakai nombor biasa ... dan transfer nombor lama yang cun tue kepada kereta baru... bukan tarak boleh buat pertukaran nih... mudah jer.. satu borang jer...

Sebab tue lar terpaksa Kementerian Kesihatan melaksanakan Insuran Kesihatan... hahaha.. nak cover baik bhai... hahaha....

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja