Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

20 August 2014

Agak-Agaklah...

Bhai/DeeDee semua....

Cuba lu orang tengok snapshot nih...... Hahaha.... memang lawak tahap bangang "dewa jalan duta" nih.... Agak-agaklah kalu nak fabricate citer pon.... Hahahaha.... Aper kena mengena Institut Kajian Strategik dan Antarabangsa (ISIS) dengan PKR dan PR .... cuba baca bahagian last snapshot nih.... Hahahaha

Nampak betul la ngarut... ISIS nih aderlah Think Tank Kerajaan Malaysia.... yang selalunya bias ngan UMNO/BN .... Dimana salah sorang bekas felo kat ISIS aderlah Razak Baginda.... Ala Razak Altantuya tue.... Hahaha


Lawak siot.....

Nih kalu ader blogger otai Ketua Perusuh dapat tau nih.... mesti dier akan gelak nak mampus.... Hahahaha... Harap gua la blogger otai nih dapat baca citer nih..... Hahahaha ... Ya Ampoon....

7 comments:

  1. mana ek Ketua perusuh skang nih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bhai BunBinBan...

      Ntah la.... Dulu last dengar sibuk ngan bisnes berbagai... Blog pon tak update.... Nak kontek pon taktau...

      Delete
  2. Salam C++

    Apesal dokumen ini baru keluar sekarang erk? Apesal tak keluar masa PRK Kajang dulu erk? Apesal keluar ketika kemelut MB Selangor nak ditukar erk? Misteri sungguh...Wakaka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. DeeDee Yong...

      Masa tue diorang tak terpikirkan idea nih... Hahaha... La nih baru nak keluar sebab baru dapat idea mantop nih... Cuma kalu baca banyak-banyak kali ... mesti gelak giler babat la.... Siap ader nak buat datacenter la... streaming HD la.... Hahahaha

      Agak-agaklah nak sembang diorang nih.... Hahaha

      Delete
  3. kalau ini adalah dokumen yang palsu, step seterusnya adalah rakyat akan minta kertas kerja yg sebenar dari PKR..selagi tak beri yg sebenar, maka rakyat akan beranggapan ini adalah dokumen yang sebenar..its a trick..wonder how PKR nak keluar dari lubang yang ini..salah PKR jugalah yang mewar-warkan Langkah Kajang...taktikal politik ini utk dilaksanakan bukan diwar-warkan dilaksanakan..

    aymy8888

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bhai Aymy8888...

      Stuju... PKR kena dedahkan dokumen yang asli... Itupon kalo ader la.... Hahaha... Amacam PKR, Anwar dan Rafizi.... ader brani ka???

      Jangan jadi macam Hadi... sampai sekarang tabrani nak keluar fakta "Pil Kuda" ..... hahahaha

      Delete
  4. Buat lawak...boleh...la! KP dah uzur sikit dengar khabar gitu..!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja