Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

09 August 2014

Boikot McD, KFC, Pizza Hut?

Bhai/DeeDee semua...

Nih ader member pass gambar yang diambil kat KFC Kota Bharu tak jauh dari Pasar Siti Khadijah semalam 8 Ogos 2014 sekitar jam 11 pagi...

Ikut ceritanya... Ini gambar dua couple masing-masing dari lokasi lain... Datang untuk dating dan makan-makan kat sini... Selesai makan dalam kol 12.30 terus blah arah masing-masing...

Inilah Generasi Y masa kini.... Hahahaha



Boikot McD, KFC dan Pizza Hut... Boikot Israel... 

Hahaha


10 comments:

  1. perghhh ! bagi depa ni persetankan boikot semua !ABU !

    ReplyDelete
  2. untuk awek tu dapat pakwe yang alim dan warok yang boleh membimbing till jannah

    ReplyDelete
  3. ni budak mentah lagi baru duk layan perasaan mana nak kera hangpa nak boikot yahudi ka israel ka yang ponting dapat jumpa. iblis tengah duk goda budak budak ni.iman tengah goyang
    kalau nak boikot kena boikot kehendak nafsu dulu baru bole
    kalau tidak macam dulu jugak semua bole

    ReplyDelete
  4. utk pgthn admin,kfc n pizza hut under jcorp malaysia ye..so x da kaitan ngn amerika or israel..siasat dlu laen kali ye..jgn pkai boikot je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bhai Isyqi Rahman...

      Sebelum nak tuduh gua mender... sila baca peringatan kat atas tu dulu.... Hahahaha... Lu mesti tak paham cara nak baca artikel kat blog gua... Hahahaha.... Takper.. takper.... Gua maafkan lu.... Lu naif lagie...

      Hahahaha

      Delete
  5. Isyqi..aku boikot kfc & pizza.. mmg under Jcorp tapi sama2 kena bayar yuran francais ke company induk..takde beza dgn mcD.. lg pun isu malaysia berdagang dgn israel dah sunyi sepi sbb bising sbb McD..itu motif..

    Kita mkn kfc by jcorp,keuntungan etc ..akan dibayar pd yahudi KFC US..sma la mkn McD keuntungan etc ..akan dibayar pd yahudi McD US..yg beza KFC malaysia yg byr yuran milik jcorp,mcD Malaysia plk non-bumi ..

    Utk makluman,graf ekonomi israel down sbb boikot seluruh dunia..bkn krn Malaysia shj konon..sbgmana jkkk kencing makcik pakcik kg aku..

    ReplyDelete
  6. alah.. buat pandai.. ko ingat ko post ni ko dpt tambah pahala ka? buat pandai, nak kutuk org... biar lah dia nak mkn ctu.. yg ko masalah sgt nape? awek ko ke tu kene rampas? mcm ko tu bgs sgt.. dlm list xde kfc dlm list, ko jgn nak jd perdana menteri memandai ckp duit masuk celah burit mana.. buat pandai, napa x masuk parlimen? kutuk org, ko tu bgs sgt ke? kire nama ko c+++ ko hacker ke? lancau.. stakat c+++ aku x heran, stakat pandai buat blog, lg org skrg x heran,... x yah nak kutuk org, jual gmbr org letak lam blog bodo ko ni, nak dptkan viewer, org senegeri ko semua bgs, x tau lak mcm mana lahir org banggang mcm ko.. mcm bijak sgt.. ko x yah gi supermarket, ko pegi marketberukmu.. apa ka bodo otak sempit mcm ko ni.. org boikot, biar lah.. asal x menyusah org lain, biar lah boikot.. xda dlm islam suruh boikot, pastu post gmbr org lain mkn dan kutuk org tu... baik ko letak bontot ko tu kat otak, aku rasa lg bgs ko bfikir.. satu lg, otak ko tu, buang je.. x guna.. useless..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bhai/DeeDee Anonymous ....

      Panas ker???? Hahahaha

      Delete
  7. Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

    Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

    --->> kira nya ko letak ni ko brani la? haha... ko ckp bende tu sbb ko nak elak berfikir byk mcm mana nak jawab.. ye tak ye? hahahaha... x yah nak ckp lu gua lu gua nak bgtau org ko tu gengster.. stakat warrior keyboard ni, ntah ko tu guna cermin mata 700 degree, mata terkeluar kan.. nak mampos. ko x nak lepaskan comment org, maksud nya ko berat sbelah, semestinya mcm yahudi.. kenali diri anda.. jgn nak bodoh.. gi taubat, x yah nak tambah dosa kutuk org, memburukkan gambar org, ko ingat ko sorg ada maruah ke? maruah ko tu teruk dr org dlm gmbr tu, baik buang dlm longkang, eh.. longkang lg bgs,, x yah buang lam longkang, buang dlm tong taik baru cun tu.. lu panas? masuk dlm GUA.. hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bhai Anonymous...

      Hahahaha..... lawak siot.... Jenis yang tak paham aper itu metafora.... Kesian... tue la dulu masa skolah maleh blajo.... hahaha ... malang sungguh la...

      Delete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja