Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 August 2014

Game Sudah Mula

Bhai/DeeDee semua...

Hahahaha... Nampaknyer petang nih... Kelam kabut semua... Sebab game sudah mula... Hahaha

Dalam game nih... Ader puak yang akan terkena... Ader puak yang akan rugi besar... Ader puak yang akan merudum performance.... 

Kalu dulu mungkin ramai peminat akan angkat banner, bendera dan logo pasukan...  Tapi pasai ader player yang nampak tak bersungguh nak benam pasukan lawan... Tue yang peminat berkemungkinan akan boikot...

Silap-silap lepas nih stadium akan kosong walaupun live telecast dari media memang akan terlampau mantop... Sampai footage dalam bilik persalinan player pon nampaknyer akan masuk live telecast... Hahaha

Yang lagi lawaknyer... Referee pon sided... macam kena rasuah jer... Hahaha ... Linesman pon samer jadik sided... Hahaha

Nasib baik budak MILO dah takder... Kalo tidak... Lagi la payah... Hahahaha...

Aper pon... Team pasukan baju belang hijau putih la yang akan nampaknyer tak masuk dalam liga lepas nih... Sebab satunyer... penajaan dan peminat sudah ader gaya nak boikot......

Hahaha

4 comments:

  1. apa pun pendirian mesti ditunjuk mau ka tak mau
    kalau tak mau tak kan pulak nak pi kat puak yang dikenali
    berapa kali mau kena buli
    selagi hidup ada ujian suka duka senang susah
    jangan pulak dikenali sebagai pengkhianat dalam suasana ini

    ReplyDelete
  2. Team belang hijau ni selalu kena perangkap off side.....

    ReplyDelete
  3. yang pasti, orang melayu Islam majoriti terutamanya di kampung-kampung akan sokong si baju belang putih hijau..paling kurang undi cap keris..ini kerana kes ini menunjukkan sifat anti Islam dan anti assultan parti cap roket dan cap mata..sebab tu assultan takdak mau nak jumpa..korang dah hina agama Islam, dah hina assultan lagi sekarang mau jumpak assultan....get out of my sight laaa..korang ingat assultan tu rubber stamp je yg hang boleh ambik cop dia bila2 masa hangpa suka???

    aku tak pasti sama ada think tank korang memang tak berapa nak cerdik atau memang korang sengaja nak cetuskan blok pengundi yang baru berbanding sebelum ini..satu blok cina dan so called india terpinggir dan melayu terpinggir ..satu blok lagi melayu Islam..

    harus diingat bahawa Melayu mengundi BN adalah 62% bagi KL dan Selangor pada GE13..memang korang saja cari nahas..tapi kalau tujuannya murni ....ya tak apa...hihihi...sendiri tau sendiri simpan..

    aymy8888

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja