Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

08 August 2014

Vellfire Atau Hellfire?

Bhai/DeeDee semua..

Satu benda yang menyebabkan gua makin menyampah aper biler golongan Sarbani nih dok kuar statememt fitnah macam takdak akai dan ilmu agama... Pelik sungguh la... Itu hari ader satu Ostad dok tuduh fill khudda dan Lenin/Stalin walhal sampai ke sudah pon haram takder telo nak bagi fakta dan bukti... Tabrani bhai nak bagi bukti...

Ingarkan biiler ilmu tinggi lagi fakeh... Takder la nampak bangang sangat keluar statement fitnah mender... Tapi rupanyer penyakit kapla terikat kuat ngan kain nih ader gak yang kena sampuk... Aiyo...

La nih Puak Sarbani nih ader satu lagi makhluk Allah yang dok kuar statement berbaur fitnah yang nampaknyer takder bahan bukti nak bekap sebagai fakta... Aiyo... Boleh tak diam la kalo tak tau mender... Dok kepoh sana sini pasai "kononnya" pihak lain ader buat salahlaku dan tak telus tapi diri sendiri pon jugak tak brani nak bagi fakta telus pasai "hellfire" .... Opss.... Silap aaaa ... "Vellfire"

Hahaha...

Aper daa... Sejak biler plak nih golongan sarbani nih dikecualikan dan maksum dari dosa fitnah nih.... Takkan la sejak ketua dok citer fill khudda yang takder bukti tue pon maka semua yang lain pon boleh gak bagi tuduhan tanpa bukti kot... Maksum otomatik... Hahaha... Giler aaaa...

Aper nak jadi la ngan puak Sarbani nih.... Makin hari makin ngarut... Bukan makin dekat ngan "Heaven".... Tapi nampak makin dekat dengan "Hellfire"

Aiyo...

9 comments:

  1. ha ha ha lu tak menabong laki bini dari kecik mana bolih beli vellfire oooo..kena menabong dari kecik and jd MP setahun baru bolih beli loooooooooo...gue mau beli pil kuda daaa....

    ReplyDelete
  2. releks aa bro...

    dia kata nak jawap hari ni kita tunggu je al dia nak kata apa...

    hang ni pun suka sangat nak tunjuk kegelojohan hang membantai geng sarbanai hang tu!

    ReplyDelete
  3. Hellfire...hahaha...sesuai sgt. MP PAS paling bodoh. Ulang balik...paling BODOH!

    ReplyDelete
  4. ckp kat ketua pemuda tu tolong bersuara sikit dalam parlimen tu bukan jadi keybod warrior

    ReplyDelete
  5. Dbp kena masuk " sarbani" ni dlm kamus dewan. Sarbani maksudnye ialah Syaitan menyamar pakai sarban. Elok sangat dah tu kwn dgn syaitan syaitan dikenali.
    Syaitan kwn dgn syatan mmg Hellfire la tempatnye
    Fread

    ReplyDelete
    Replies
    1. releks aa bro...

      agak-agak aa nak jadi balachi pun...

      aku bukan apa, aku kenai sorang yang nama dalam ic dia sarbani...

      nanti kalu dia saman hang, hang ada bekap orang nak sponsor bayaq ka?

      Delete
  6. velfire ni bukan kah pemalu... ialah bile kat parlimen... haram tak pernah dengar ape pun, tetiba terjumpa suara pulak... bila nak backing perpaduang le.. pastu pemudakan.. darah muda, semangat kuat.. tapi asyik nak bantah konsert itu ini... tak islamic lah.. amenderlah..

    org muda nak belajar nak kena buat loan yg ade bunga.. alah bunga tu kan nama samaran utk riba.

    ReplyDelete
  7. Bakal MB pahang tu bhai... jangan memain.

    ReplyDelete
  8. untuk sarbani...you're fired

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja