Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

14 August 2014

Hadi Awang Pun Gopoh Juga ...

Bhai/DeeDee semua...

PAS dah makin lawak aaa..... Kalu diorang nak kata Saari dan Hasnul gopoh membuat keputusan tanpa menunggu mesyuarat parti.... Kenapa diorang tak buat tuduhan yang sama kepada Hadi Awang bilamana Hadi Awang buat keputusan tanpa menunggu mesyuarat parti pada 10 Ogos ....

Hahaha.....

PAS sudah ader double standard ka..... Kalu Presiden buat salah silap..... kira maksum..... kira takder salah.... tapi kalu yang lain sumer.... dikira melakukan kesalahan....

Aper cerita nih wei... Ader belajar UGAMA ka??? Ader belajar ISLAM ka???

Sejak biler dalam ISLAM ader KASTA??? Sejak biler aaaa.... mana belajar nih?? Ini amalan ASWJ ker... rasanyer bukan kot.... nampak macam amalan SYIAH jer.... Hahaha ..... sesat wal larat nih..... hahahaha

Giler siot ini macham..... PAS nampaknyer sudah makin jauh dah nih... longgarkan la skit lilitan kain kat kapla tue.... otak tak sampai oksigen nanti.... tue yang jadi semakin sewel..... Hahahaha

BERKAITAN : 24 Jam Untuk ADUN Tarik Balik Pendirian

14 comments:

  1. A'kum Sdr. C++

    Yang gopoh dulu tu lebih bodoh dan lebih dari gopoh kemudian!
    Yang lawaknya ada penyokong siTua gopoh......

    ReplyDelete
  2. PAS seme bole...!...PAS sokong secara terbuka Khalid Ibrahim yg engkar arahan partinya dan di masa yg sama PAS bagi warning pada 2 adunnya yg engkar arahan parti....hahaha...ni kasta tahap jln duta dah ni..hahaha...Gua nak buat air kopi o kaw minum sambil makan biskut udang pedas,,,hahaha...gua dah naik muak dah..muak muak muak

    ReplyDelete
  3. Lu nak marah, marah le. Jangan Nabi marah lu sudah le. Nanti dia tak ngaku umat. Kapior!

    ReplyDelete
  4. Maaf ! tuan, saya senada degan tuan tapi teguran tuan supaya dilonggarkan lilitan kain dikepala tu , mudah mudahan tuan istigfar kerana kain dikepala tu adalah Sunnah; jangan komen Sunnah kerana ia umpama mengina,sya faham tuan tak bermaksud demikian dan saya tak ada rasa marah, sekadar memberi maklumat saja.Dulu, kini dan selama bila orang tua ni dok gopoh buat saya tak tahan dengan dia, fedup and boring with PAS but for Nik Aziz it soften my heart. Now Nik Aziz no longer can serve - what a pity with those uinty government, I malu pada DAP yang mula lunak hati dengan perwatakan Nik Aziz but Hadi spoil the cake. I punya fedup hingga bahasapun berterabur.

    ReplyDelete
  5. ni nak tambah lagi lawak...

    si setiausaha agong tu yg tangguh meeting 2x sampai 17hb, alah ko kenalah die...
    atas alasan takut tak cukop korum, wa cayalah dia...

    tapi dgr cite, mlm nie buat keja ajaib bin pelik, wa cakap lu - boleh ade meeting khas...
    boleh plak cukop korum!!!!! hebat
    dgr cite nak bincang pasal azizah... kire kesesuaian pengantilah konon
    jap, gelak dulu hahahahahahah

    ok samb..
    wei, seblm cite calon penganti- korang setuju tak khalid tu diganti?
    kalau tak setuju ganti khalid, nak jugak kekal khalid
    amenda cite pasal calon penganti... ini baru betul mereng???
    tapi kalau setuju khalid kena tukar.. dah tu 4 exco nak buat amenda lagi? blah le

    skrg kerajaan khalid idup atas dasar sokongan adun umno + adun pas yg tunggu 17hb.
    kalau camni berterusan... gua nak mintak tolong lu lah...
    bak mai no# fax tuan guru nik aziz - gua nak faxkan borang ahli BN
    [iyelah bagi borang umno, gua kena tibai plak kang]

    ReplyDelete
  6. berbeza pendapat tak salah tp jgn mngata kafir pd org yg tak stuju dgn kmu..hj hadi wat mistake jugak..kalu die diam2 dn no komen sebaliknya tgu mesyuarat ajk semua ni tak jd melarat mcm nie..strategi politik yg salah dn terkebelakang..sepatutnya time mcm ni muhasabah dri..siapakah yg telah mbawa PAS higgga kuat spt sekarang..jgn lupe fakta yg PAS byk menang kerusi atas sokongan undi bkn melayu dn sebahgian org melayu..skrg trpulg pd pimpinan PAS, samada bersama PR atau tidak..pd sy jln trbaik adalah keluar dr PR dn bergerak sndiri..nasi dah jd bubur..kdg2 pimpinan PAS ni tak terfikir ker mereka menang kerana susah payah para penyokong bawahan yg snggup brsusah paya dr hal pnjat pokok pasang bndera dn bergaduh dgn penyokong UMNO dn d keji malah d hina hnya kerana mnyokong PAS..apa pn tiada lg jln keluar trbaik spt yg sy lihat melainkn keluar dr PR..selepas ni sy tak rsa PAS akn sekuat dlu dn yg paling gmbira dgn keadaan ini adalah BN..hnya masa menentukan..sy juga tak akn mngundi PAS lg wlau pn sudah berbuat demikian sejak 5 pilihanraya lepas..sy merasa dikhianati oleh PAS yg membelakang kn setiakawan dn semngat perjuangan rakyat.,..sekadar luahan hati penyokong PAS yg dah muak dgn PAS..umpama Pak Kadok mng sorak kg tergadai..itulah PAS skrg..

    ReplyDelete
  7. Bak kata Ismail Kamus, Jangan jadi ulama'ussu' .. Assu'u fiddunya wal MAMPOS fil a'khiroh. Bertaubatlah ustad2ku sekalian sebelum kita semua dimatikan. Dosa fitnah pil kuda masih belum ada penjelasan dan bukti.

    ReplyDelete
  8. Bhai, lu cakap bank sket...nanti fzt buat entry pasal lu untuk Kali me brapa ratus...bos dia maksum la...mana buat silap...mana ada gopoh...Tuan presiden la, itu parti dia punya...

    Gua tunggu gak punya statement pasal 2 adun in, tapi Kali ni tak brapa gopoh la, gopoh lagi tukang kipas BACKFIRE...

    Err, pas Selangor tamau tunda tempoh 24 jam ka? Tunda la sampai 32 ogos...

    ReplyDelete
  9. Bagus....keluarkan semua kecelaruan dan keburukan PAS.. kegopohan dan masalah PKR/DAP kita sapu bawah karpet je... lg pun PKR & DAP parti yg paling cemerlang dlm malaysia..pemimpin mereka hebat2...mgkin taraf wali...so, perlu akur dgn diorng.. presiden sendiri, kota tolak tepi xpe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dah nak tikam kawan dari belakang......manusia jenis apa itu......kan lebih baik jadi......................

      Delete
  10. kih kih kih...

    ayat akhir lu tak buleh blah la bhai...

    udah seghopa mantan mamak bendahara punya bunyik je!

    ReplyDelete
  11. bila TSKi dah jadi MB, dia kena jadi profesional..itu bukan jawatan hasil mesyuarat bawah pokok..itu jawatan lantikan sultan..nampak sangat PKR dan DAP anti sultan dan anti Islam..

    ReplyDelete
  12. ... orang PAS yang bersetuju ngan blog nie... adalah pengkhianat PAS...

    ... habislah aku...

    Cobol...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja