Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

10 August 2014

Bodoh Dan Kekal Bodoh

Bhai/DeeDee semua...

Best layan "wayang pacak" nih... Hahaha... Tambah best biler ader kacang kuda, bertih dan air kopi pekat jenama "Che Nah Telok Anson"...

Hahaha....

Macam biasa la ... Gua akan layan tengok citer "Koboi dan Red Indian" nih... Kejap Koboi hambat Red Indian dengan senapang... Kejap lagi Red Indian plak hambat Koboi ngan senapang dan kapak kecik... Hahaha...

Ader Apache, Sioux, Cherokee, Cheyenne, Blackfoot, Comanche, Mahican, Mohawk, Navajo, Pawnee.... dan banyak lagi puak dan clan...

Koboi plak ader 1 jer ... Itu pon jenis penakut... Gunakan media... Kalu tabrani... Mula la mau sekat Fesbuk... Lawak la Koboi yang tak sedar dier pon ponggong itam macam Red Indian gak... Slogan 1Koboi jer berani la kalu ramai... Biler sengsorang mula la pengecut...

Nih yang lagj lawak tue... Ader plak geng Red Indian yang tamak... Dan takmo nak bekerja sama ngan yang lain... Puak Red Indian Cherokee yang memang Islam... Dan menunjangkan Islam sebagai way of life (parti) memang agak degil skit aaik nak berlaga angin dengan puak Sioux yang kapir laknat... yang asik guna kapak untuk amik kulit kapla puak yang kalah ngan diorang... hahaha..... memang susah nak ilangkan sikap Cherokee dan Sioux nih.... hahaha

Hahaha... Yang Mohawk dan Navajo plak... Asik tamak ngan duit ... Lahap... Sampaikan dana negeri pon nak dirembat untuk bagi anak bini sanak sedara.... Hahaha... Tue yang satu Chief dari puak Mohawk tue dah kena pecat .... Sebab kononnya dah tabley nak ikut cara hidup clan Mohawk dier... 

Masalahnyer mamat Chief Mohawk nih dah terikut gaya puak Navajo... Walaupun dier dekat gak hati ngan puak Cherokee yang memang Islam... Dengar citer, bekas Chief Mohawk nih akan join dan tukar puak dari Mohawk kepada Cherokee.... 

Hahaha... Lantak la camana pon... Janji Red Indian takder kena pedajai ngan Geng Mexico dan Geng 1Koboi... Jangan la bodoh dan kekal bodoh...

La nih dengar citer akan jadi pertempuran ala-ala "Rememberance D'Alamo" dalam masa terdekat nih... Hahaha.. 

Jom layan ... Sediakan la kacang kuda, bertih dan air kopi... Hahaha

4 comments:

  1. best cerita nya, jeneral custer tarak ka ? ABU !

    ReplyDelete
  2. dalam puak jahat ada jugak yang tak jahat ikut cara depa la
    apa kera pun esok tak macam hari ini itu pun kalau masih ada nafas
    hidup ada gelombang sapa banyak bimbang akan tumbang

    ReplyDelete
  3. Yg paling lucu puak yg suruh kaumnya WALA kpd pemimpin tetapi boleh pula bersekongkol dgn kaum lain lawan pemimpin mereka. Kasihan ni dah kes tikam kawan dari belakang. Paling teruk kaum disuruh WALA kpd pemimpin tetapi pemimpin dok dengar penasihat dan org sekeliling yg haprak. Apa jadi dgn kes pil kuda, gambar lenin dll, mana bukti? Memalukan sungguh................

    ReplyDelete
  4. Rocky the Great Flesh XXL Vibrator says: laa.. baru wa tao, wa puak Apocalypto, kalo tara baca lu punya posting mana watao itu indian2 bodo .. UUULAAAAA....

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja