Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

15 February 2016

Tak Rasa Pelik?

Bhai/DeeDee semua...

Lu orang tak rasa pelik ke? Gua memang ada rasa pelik banyak... Bukan sebab apa... Sebelum Nik Aziz meninggal dunia... Apa sajer komen dari mulut PM, TPM, Menteri atau Timbalan Menteri...,kalau sehari tak tibai dan kutuk PAS macam tak sah...

Ader jer tak betul pasai PAS nih dimata UMNO..... Musuh UMNO hanyalah PAS je

Tapi ...

Selepas je Nik Aziz meninggal dunia.... Musuh UMNO sudah bertukar.... Sekarang DAP sudah jadi musuh nombor 1 negara nih... Langsung tak ada hujah relevan.... Sikit-sikit barua DAP lah..., balachi DAP... adoi,,, 


*** apersal gua asyik terlelap jer nih nak tulis artikel ni aaaa... Sori aaa tak dapat nak teruskan update  artikel ni... Adoilah... 

3 comments:

  1. ini kisah tak perlu panjang
    kalau omno suka pas itu tanda ada orang atas pas gagal bertahan
    dah jadi mangsa yang dibaham
    walau tgna nampak lembut tapi prinsip gah itu pasai omno marah
    walau nampak garang tapi prinsip macam setan nak buat apa
    nampak sangat dah kena lagi

    ReplyDelete
  2. great brown vibrator says: hek eleeehh pok dhee pok dhee.. bwat2 pelik lak, kalu dah duduk sekali pakai sedondon macam nak g kenduri kira dah tutup buku lama laa; bukan lu punya Mission Accomplished ke? Tapi wa nak lu tules pasal kapal2 China yang dah masok Beting Patinggi Ali; apasal Tanah Malayu diam je tak macam Filipina & Vietnam? Kasik tules apasal tara urang biseng bila Dr M bawak masok 200k Pakistan ke Sabah dengan 1.5m Zahid bawak Bangla? apa kes sebenar weh? sia2 datok2 gua & tok2 sedara gua berparang tumpahkan darah nak halau omputeh & jepun dulu.. sedeyyy wooo

    ReplyDelete
  3. kalau humno suka pass korang pelik..kalau dhap suka pass korang tak pelik lak?? cukup2 lah pass jadi kuda tunggangan..undi melayu islam utk pakatun pasti melingkup GE akan datang..dan seterusnya dhap akan kata semua melayu islam rasis, sebab tu depa kalah..dah boleh baca dah..

    aymy8888

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja