Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

22 February 2016

Panas : Siapa Boleh Jawab Ni?

Bhai/DeeDee semua...

Siapa boleh jawab kos ni macam mana boleh mahal camnie? Hahaha

Maaflah kalau maklumat ini sampai kepada public. Sebab kalau dia dah menang rasanya tak ada masalah semua orang tahu kan,... Hehehe




7 comments:

  1. Ni kubah drp emas kot

    ReplyDelete
  2. Duiu dok kata BN suka membazir sekarang dia pun sama gak 2x5 = 5x2...hampeeeh

    ReplyDelete
  3. Salam Bhai c++, aku dah emel ko

    ReplyDelete
  4. ni dah ambil kira harga barangan dipasaran semasa
    tu jadi mahal
    lagi pun upah kos buruh banggela dah naik
    tengok saja la apa boleh buat
    kuasa hanya ada setiap 5 tahun 1 kali saja
    itu pun tak reti nak guna kuasa
    selamat menderita kalian

    ReplyDelete
  5. standard lah der..
    Malaysiaku semestinya ini maciem..
    cuba kau bayangkan kau dapat kontrak tu..mesti masyuk..
    adakah kau akan tolak peluang itu der cipan..?
    Rm32mil untk kubah..tp sizing kubah mesjid s.alam tu mmg agk besar der.
    kira harga patutlah tuh.
    Kthxbye

    ReplyDelete
  6. Bersangka baik.dalam jkr ada jurutera dan arkitek yang bertauliah.sapa lah kita
    utk menyatakan ianya satu pembaziran.kepada Allah kita berserah.

    ReplyDelete
  7. inchek perisek...

    kubah masjid tu dulu bukan ka direka dan diimpot khas dari london...

    saja ja nak tanya...

    kot-kot la inchek perisek tahu sejarah kubah masjid tu...

    bukan nak kutuk inchek perisek tau...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja