Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

22 February 2016

Regroup

Bhai/DeeDee semua...

Sekarang nih adalah masa terbaik kalau Najib Razak nak umumkan pembubaran Parlimen dan memberikan laluan untuk PRU14 dalam masa 60 hari... Hahaha.. Sebab aper gua cakap camnie.. Sebab masa nih semua parti yang kononnya pro rakyat sedang kacau bilau ... 

PKR dengan berpecah belahnya serta ada banyak kem-kem yang berperang sesama sendiri... DAP yang sedang membarah dari dalam... Bertelagah bab ideologi... PAS pulak dengan tak habis-habis perasan bagoosh... Konon bajet suci murni... Hahaha... Dan AMANAH yang tidak ketahuan biji punca akibat dari kerja buat cytro yang bertelagah sesama sendiri...

Jadi terbaiknya masa semua parti lain yang pro rakyat nih belum regroup... Aderlah lebih baik Najib Razak takes the lead untuk membubarkan Parlimen dan seterusnya memberikan laluan untuk PRU14... Inilah taktik terbaik pada masa ini... Masa dimana semua parti musuh belum regroup... 

Jangan buat masa dah depa satu team... Hahaha...  Balun ja masa nih... Jangan bagi kesian... Jangan bagi laluan... Jangan bagi masa depa bernafas... Sebab parti yang katanya pro rakyat nih semua sebenarnya sama jer perangai nak amik peluang ja.., nak jadi pemimpin.. Nak kaut laba... Nak untung...

Bodoh ja kalu sesapa percaya yang depa nih punya niat murni nak pentingkan rakyat.... Hahaha

Ader paham ka???

3 comments:

  1. Setuju, kalau saya jadi UMNO, inilah masa terbaik untuk buat PU14. Bukan sahaja sebab geng PH+PAS ni masih kelam kabut, inilah juga masa dimana Najib paling kuat di dalam UMNO. Kalau tidak, lagi setahun ... akan ada PA UMNO - setelah ditangguhkan 18 bulan tahun lalu. Masa itu, UMNO sendiri akan bercakaran dan kalau nasib tak baik - PH dan PAS berdamai. Lagi susah.

    ReplyDelete
  2. apa kata apako boleh ko
    kalau bole apo lagi nak ditunggu
    ada berani itu puak haprak
    buat la apa kami peduli
    janji kami boleh makan lagi

    ReplyDelete
  3. inchek perisek sedang memunaisihat ka sedang menjebon ni?

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja