Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

06 February 2016

Siapa Boleh Beri Penjelasan?

Bhai/DeeDee semua ...

Gua adee terima snapshot ini dari sorang kawan.... Dia kata dia dapat ini dari satu wall dalam facebook... Jadi gua nak tanya... Siapa ada tahu benda ni dan boleh memberi penjelasan serta pengesahan cerita ni...

Harap ada yang tahu... Baru la best... Takmo la jadi fitnah... Haha


2 comments:

  1. Dah aku agak dah.. Bashah belajar setakat SRP sebab tak lulus. Pada zaman Bashah sesiap yg tak lulus SRP/LCE (tingkatan 3) tidak naik ketingkatan 4 utk melanjutkan pelajaran menduduki SPM (tingkatan 5). Anak bungsu Bashah yg menulis cerpen tentang Bashah boleh tak tunjukkan salinan keputusan SRP bapak hang, nak tau lulus ke tak..

    ReplyDelete
  2. pi lah Tanya bashah terus...dia dah jadi tumpuan ramai..setakat Tanya satu soalan takkan dia tak layan...

    aymy8888

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja