Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

17 February 2016

Memang Lawak

Bhai/DeeDee semua...

Semalam gua tulis artikel panjang lebar tentang apa yang berlaku diluar negara... Hahaha.. biasa la... gua kena tuduh itu ini tu perkara biasa... Hahaha... Gua pun malas nak berdebat bagai... ye la... Gua dengan kerja gua dulu....  dan kerja gua memang payah orang awam ka... anggota keselamatan ka... anggota kerajaan ka... anggota swasta ka nak hadam... Takpa... bukan tujuan gua menulis nak bagi lu orang terima semua...

Hahaha... Lagi pun gua aper ada hal lu orang nak kondem bagai ... ye la... lu orang bukan pun berada di tempat gua masa gua berkhidmat dulu... Hahaha... Aper yang gua citer hanya sekitar 1% jer daripada semua perkara yang gua dan Agensi buat.... yang lain mana boleh citer bhai.... Hahaha...   Gua no hal la bhai...

Hahaha...

Ini gua nak citer pasai ader ostad yang gua tatau nak bagi status apa ngan dier nih... Hahaha... memang lawak banyak hujah dan point dier... Haha... tapi tak selawak ini... Hahaha... ini macam aaa... Haron Din yang katanyer hebat ngan Jin pon boleh kalah... Hahaha... walhal jin biler lihat dan dengar nama Haron Din siap gelak besar lagi...  pasai depa ingat insiden lama dulu masa Haron Din terlibat carik harta karun... Hahaha

Lawak siot.... Ostad yang kat dalam video nih memang patut pun diletakkan kat JAKIM... supaya lagi banyak dier menyesatkan dan bawak pemikiran ngarut dalam JAKIM... Hahaha... Nak best lagi suruh Ostad nih jaga Persijilan Halal... hahaha




DIGERUNI ALAM BUANA..siri kisah Dialog dengan Jin..Perghh..tu dia Zamihan pegang 4000 jin!!! Ce citer...Zamihan: Kamu kenal aku sapa?Jin jawab: Aku tahu mu Ust Zamihan, aku takut aku takut...Ceghita tak kalah...hebat benor cengitanya..Nabi pun tak tangkap jin..
Posted by Mohd Khairil Anwar on Wednesday, February 17, 2016

5 comments:

  1. Hahaha, bhai c++...Lu punya cover line cam lahanat je..standard la kalau jawapan "lu olang tak tau apa gua buat, lagipun lu olang bkn ada situ"..bkn setakat hatta je kalau tanya puak sgi pun jawapan yg sama...btw geng w dan meio yg lu kutip info pasai syria tu mmg betui kalau dipandang dari sudut kestabilan sesebuah negara cuma yang ralatnya bagi pihak dlm negara kita masih dok tak apa situ...analisis dah ada just act on it..nga nga apa lagi...main teloq lagi baguih...
    Bab zamihan dah memang cam tu...dia ganti harun din..bagus la kalau ramai yang boleh tangkap dan perintah jin...jin lagi senang nak perintah dari manusia...

    ReplyDelete
  2. pencerahan....... https://www.youtube.com/watch?v=233An7Qv_uc

    ReplyDelete
  3. Kah..kah..kah, lawak betul ustad tak betul ni! Bpleh kasi pegang beribu2 lemon...err...jing dengan sebelah tangan je. Lebih terer dari Ultraman! Lebih hensem dari Mokhtar Senik dan lebih tinggi darjat dari walaunta2 PAS! TAPI...bila nak ajak debat.....kecut teloq, nyorok balik kain Zahid Hamidi! Bagi alasan maharaja lawak nak tarbiah banduan (yang kalu dia tak datang ke penjara masa hari debat tu pun, tak akan pegi mana2 pun sebab banduan dok dalam jel so mana boleh pi London ka, mekah ka atau Parees, ye tak?). Ni le standard ustad2 sampul, yang kat dalam UMNO mahupun yang dok membiak dalam PAS. Semua sama je. Dalam kepala tak ingat lain, makan, minum dan membiak aje matlamat hidup. Islam ke, dosa ke, pahala ke, tu semua tak penting, janji soru...masuk! Derma? Komisen? Apa kesah kalu tak tau dari mana asalnya duit tu maka semuannya HALALAN TOYIBAN!

    Nick.
    Cape Tiger.

    ReplyDelete
  4. great brown vibrator says: mana wa tao lu dulu apa mikin; wa mao tao lagi sikijam apa PIYEM mao mikin sama ini Maleshia lapas itu TPPA suda sain; suda 230 libu soljer suda join Alab Saudi sana mao pigi Siliya; haiyaaa, sikijam mao pelang sana Amageddon loh, Maleshia apa hat mao jadik?

    ReplyDelete
  5. tak payah kita dabek dada apa kita buat disini disana nanti Allah perlihatkan setiap saat apa yang kita buat aduhai malunya kita saat itu malu malu (ya Allah lindungi aib kami didunia n akhirat)

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja