Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 February 2016

Berundur Bukan Bererti Kalah

Bhai/DeeDee semua..

Korang kena ingat satu jer... Tak kira la Mukhriz dah letak jawatan sebagai MB Kedah... tapi lu orang jangan lupa... Perang betul tamat.... Mukhriz kena game dengan PAS.. sebab diberitakan bahawa ada arahan suruh ADUN PAS tarik balik sokongan kepada Mukhriz....

Itu yang jadi sebab kenapa Mukhriz tak dapat majoriti mudah dalam Dewan Undangan Negeri...

Tapi tak aper... itu semua sementara jer...

Jangan ingat Mukhriz terlalu lembik dan soft..... Tunggu masa jer... lepas nih akan lagi banyak peluru akan kena sama Najib Razak dan geng lebai dier.... hahaha.. Tunggu masa jer...

Hahaha... nanti gua catch-up lagi sambungan citer nih....

Babai...

2 comments:

  1. browm flesh vibrator says: cisss... wa ingat Azeez Baling dapat ganti Mukeriz; Kedah antara negeri miskin, mana la najib nak layan; so kita pakat2 tengok macam mana Bashah nak carik duit utk kedah

    ReplyDelete
  2. anak papa sibuk layan lansing2 tepi kolam...kah kah kah..buang masa je layan kerenah oghang Kedah..anak papa memang dah kaya raya..nak buat apa buang masa kat negeri yg jauh dari anak bini...kah kah kah..kat kl senang nak uruskan bisnes billion billion...kah kah kah..

    aymy8888

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja