Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 February 2016

Satu Kesilapan Terbesar Mahathir Mohamed Adalah ...

Bhai/DeeDee semua...

Satu kesilapan besar Mahathir Mohamed adalah apabila dia menggelarkan PAS sebagai satu Parti Sampah .... Itulah kesilapan terbesar yang dia buat pada ketika anak dier Mukhriz Mahathir amat memerlukan sokongan dan bantuan daripada PAS....

Mahathir Mohamed mungkin tidak tahu bahawa nyawa politik Mukhriz Mahathir terletak pada 8 kerusi DUN yang dimiliki oleh PAS.... Tapi.. itulah orang kata... sesal dahulu pendapatan... sesal kemudian tidak berguna... Hahaha... padan muka dier...

Dikala anaknya Mukhriz Mahathir amat memerlukan sokongan dari ADUN PAS... masa tue lah pulak bapak dier buat taik... buat dajai... terus jahanamkan peluang dier... Ader ker patut Mahathir Mohamed kata PAS Parti Sampah.... jadi terus naya.... sokongan kepada Mukhriz Mahathir yang dah dapat awal terus terbalik kot...

Biler Najib Razak buat panggilan khas kepada "cinta" dier..... yang sedondon dengan dier pakai warna pink itu hari mintak sokongan... laju jer lebai ni layan... yer la.. cinta dier.... Semata-mata mau jaga hati "cinta" dier.. terus tetiba jer ader undi yang berkecuali....

Hahaha... padan muka Mahathir Mohamed.... Hahaha


8 comments:

  1. betul tu parti sampah.. kerana pas PR binasa.. kelantan menyusul


    yg dijatuhkn tk sakit sgt. rakyat yg sakit rakyat yg padan muka kerana pas sokong najib. najib buang mukriz. kiranya pas memang tolak muhriz jgla.

    pas dibwh hadi sudah jd sampah.. perosak perjuangan rakyat.

    marah betul hadi ph angkat plakad 2.6b

    tk pelik ke

    ReplyDelete
  2. orang islam hidup untuk dunia dan akhirat
    bukan untuk dunia lupa akhirat
    kuasa duit laki bini anak pinak kawan kawang kawa' semua tinggai
    tak cukup bekalan pasti kena tibai
    janganlah hidup telalu lama sampai kena pakai lampin
    nanti dibenci anak pinak sendiri

    ReplyDelete
  3. Hehe... mmg silap Tun,tapi dia tak silap pasal PAS yang dah takda arah tuju. Aku pun dah tak layan, tu la kot maksud PAS kuasa minoriti, boleh mengatak belah sana sini, baru masyyuuukk...

    ReplyDelete
  4. betul tu parti sampah.. kerana pas PR binasa.. kelantan menyusul


    yg dijatuhkn tk sakit sgt. rakyat yg sakit rakyat yg padan muka kerana pas sokong najib. najib buang mukriz. kiranya pas memang tolak muhriz jgla.

    pas dibwh hadi sudah jd sampah.. perosak perjuangan rakyat.

    marah betul hadi ph angkat plakad 2.6b

    tk pelik ke

    ReplyDelete
  5. Sebenarnya pas parti ulama taik kucing.

    ReplyDelete
  6. Pasngok umgok bngok semuanya9 bongok

    ReplyDelete
  7. malay vibrator says: dalam kes Kedah ni Singapora ada main peranan jugak ke? wa syak apa2 hal berlaku kat Malaysia ni sume hasil tangan singapura.. jangan2 lu pon jadik sabit 2 mata kot?

    ReplyDelete
  8. nak tau pas parti sampah ka dak, tunggu pilihanraya...mai lawan satu sama satu dgn amanah(lah sangat)..kita tgk siapa hilang deposit...kah kah kah..

    aymy8888

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja