Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

19 February 2016

Masyuk.

Bhai/DeeDee semua.

Hahaha... Memang masyuk.... Bisnes macam inilah bijak... Hahaha.... Sebijik macam bisnes AES...

Bergeliga otak penyamun... Yang bodoh tetap lah Jabatan Imigresen...


3 comments:

  1. akai berputar siang malam duk pikir macam mana nak buat duit
    tak kira apa saja janji setuju
    dah banyak yang haram tambah lagi pendatang haram
    rupanya punca buat duit
    lagi banyak mai lagi banyak tibai

    ReplyDelete
  2. great brown vibrator says: woohh pok dhee, 1 kapla boley pau RM4 libu; kali 1.5 juta RM60 bilion woo.. RM30 bilion setaon; suma mintili musti lamai2 mao jilat jubo dia punya; imiglesen aa? haiya .. diaolang tala nampak ka pendatang angkat wang itu dekat traffic light? kasik angkat pendatang lua KL saja; apahat ta mao cek KL macam Ampang, Selayang, Pandan... haiyaaa cong ceng cong ceng tiuew...

    ReplyDelete
  3. tu ari aku Nampak jpj tahan lori pasir. driver ckp kat talipon (mungkn bos dia)dan kemudian pas talipon pd jpj.

    apa jadah jpj nak ckp dgn boss driver tu?

    aku bersangka baik, MUNGKIN pegawai jpj tu ingin menasihatkan boss driver tu supaya didik driver dia supaya memandu dgn berhemah...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja