Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 September 2015

Dana Off Record

Bhai/DeeDee semua...

Itu hari masa gua upkan cerita bahawa PAS memang selamanya dapat dana dari UMNO melalui saluran-saluran tertentu... ramai yang tak puas hati... Ader yang kata gua buat fitnah la... ader yang kata gua sajer buat gempak ker... ader yang kata pulak "takkan la kot"....

Hahaha

Itu lah korang.... bukan nak amik cakna dari mana sumber-sumber dana masuk.... wei... ader la dana off record selama nih masuk la.... bukan sekupang dua... tapi banyak bhai... cukup banyak...

Ianya dikendalikan dengan cukup professional oleh pihak-pihak yang dipertanggungjawabkan.... semua dana tu di pindahkan secara tunai...  melalui saluran-saluran yang lu orang tak akan syak langsung... Hahaha... Paling mudah adalah melalui tapak-tapak ceramah .....

Hehehe..

Aper pon.... sekarang nih pon ader berlaku benda yang sama... gua diberitahu bahawa dua minggu sudah ader satu dana yang masuk.... cecah ratusan ribu jugak bagi setiap transaksi.... dipindahkan melalui satu cara yang cukup licik yang gua sendiri pon tak perasan pada mulanya.... Hahhaa

Takper la.... kalo diorang kendalikan dengan baik oklah.... tapi.... kalo diorang khianat..... adoyai la....

3 comments:

  1. Mmg PAS perlu dana...semua parti politik perlukan dana..normal la..tu kira ok off record..kalau on record jadi kes 2.6 b pulak...lu asyik cerita pasai PAS, PKR lagi banyak..kalu tak percaya tanya rahim ghouse...tapi tak boleh nak beat DAP...kalu tanya UMNO lagi la power...semua sama ja bhai..yang beza hanya jumlahnya sahaja...

    ReplyDelete
  2. Mana sama bhai.PAS. Parti Islam leh ke dia ambil Dana dari duit Haram atau yang syubhah..DAP tak pa dia kapir.PKR pecahan UMNO,kira OK lah tu.

    ReplyDelete
  3. Itu lah tujuan sebenar yg hendak admin sampaikan. Semua parti politik di Malaysia amalkan perkara yg sama kerana berkubang di dalam lumpur yg sama. Oleh kerana guna nama Islam, puak2 ni perasan suci sgt la tu...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja